Periodisme local

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals

L'any de la pandèmia ha confirmat Eix Diari com a referent informatiu a les comarques del Garraf i Penedès amb rècords d'audiència superiors als 200.000 usuaris al mes

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals. EIX

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals. EIX

Eix Diari es consolida com a líder d'audiència al Penedès durant el 2020 amb més de 145.000 lectors mensuals de mitjana durant tot l'any. I és que l'any de la pandèmia ha confirmat Eix Diari com a referent informatiu a les comarques del Garraf i Penedès amb rècords d'audiència superiors als 200.000 usuaris al mes. La crisi del coronavirus ha posat en valor la premsa local com a principal font d’informació de la ciutadania i ens ha permès reivindicar-nos en els moments més difícils com un veritable servei públic a la comunitat. La ciutadania necessita saber què passa a prop seu, amb informació contrastada i veraç de la realitat local.

L'any més atípic i complicat ens ha deixat un consum extraordinari dels mitjans d’informació digitals. La ciutadania s’informa més que mai a través dels nostres mitjans, som la seva principal font d’informació en contraposició de la intoxicació de les fake news, que tenen la seva plataforma de distribució a les xarxes socials.

A les comarques del Penedès i Garraf, Eix Diari ha reforçat el seu lideratge per sobre de la resta de mitjans de comunicació del territori, que tot i que augmentar la seva audiència en aquest any, es mantenen per sota de la franja dels 50.000 usuaris únics al mes, segons les dades oficials auditades per OJD Interactiva.

Amb 8 anys d'història, Eix Diari ha quintuplicat la seva audiència mitja amb un creixement sostingut i a l'alça des de 2013, quan va començar a caminar aquest projecte periodístic territorial.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

Cruïlles


  • Jonathan Franzen (Autor), Mireia Alegre (Traductor)

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!