PRAD GARRAF SERVEIS, la xarxa de professionals al teu abast

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 14-10-2022

PRAD GARRAF SERVEIS. Eix

PRAD GARRAF SERVEIS. Eix

Al capdavant de PRAD GARRAF SERVEIS, trobem al David Jordi Sánchez, una persona responsable, dinàmica, eficient, puntual i constant en la seva feina i sempre donant un tracte personalitzat, amb constància i perseverança per aconseguir els objectius marcats pel seu propi desenvolupament professional.

És una empresa creada especialment per a atendre  a les petites i mitjanes reparacions de la llar,  manteniment i serveis a petits i mitjans arranjaments en naus industrials, locals comercials i comunitats de propietaris i amb horaris flexibles per a poder estar a les hores més adients per a la clientel·la.

Proporciona els seus serveis, bé pels seus propis mitjans, com també per la contractació de tercers, segons sigui l’encàrrec a realitzar, intentant en tot moment adaptar-se als preus del mercat i amb una premisa molt important: “Sempre resolen les necessitats del client”

Per a tot això, els industrials amb els que compta, són professionals autònoms, oferint tot tipus de serveis com: pintura, electricitat, neteja de comunitats, instal·lacions solars, jardineria, fusteria, paleteria, servei de manetes, treballs en alumini, treballs amb ferro i un llarg etcétera.

PRAD GARRAF SERVEIS també és una empresa concienciada amb el medi ambient, i totes les deixalles que produeixen les porten a un gestor autoritzat i/o deixalleria.

A més, és membre actiu de l’Associació de Comerciants i Industrials Fem Ribes, de Sant Pere de Ribes i membre actiu de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 


David Jordi Sánchez
631 195 371/ 652 675 356
pradgarraf@gmail.com
www.pradgarraf.com
F
ACEBOOK
INSTAGRAM

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local