Protesta diària

Cassolada diària dels paradistes del Mercat del Centre pel retorn del mercadal dels dissabtes

Des de fa dues setmanes, protesten contra la reducció de places d'aparcament a l'entorn del mercat i per la decisió de l'Ajuntament de mantenir el mercadal al barri de Mar

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Els paradistes del Mercat del Centre fa dues setmanes que convoquen a les 12 del migdia una cassolada contra la decisió de l'Ajuntament de Vilanova de mantenir el mercadal dels dissabtes al barri de Mar. L'associació de Paradistes protesta també per la falta d'aparcament a l'entorn de l'equipament municipal, una de les reclamacions endèmiques del col·lectiu. Consideren que la pacificació del trànsit que està duent a terme el govern municipal al centre de la ciutat agreuja la situació i afecta negativament els seus negocis. Es queixen d'una reducció de l'afluència de clients al mercat pels problemes de mobilitat i pel fet que el mercadal dels dissabtes ja no es fa als voltants del Mercat del Centre. L'associació de Paradistes del Mercat del Centre es reuniran la propera setmana amb l'alcaldessa de Vilanova per tractar aquestes queixes que el col·lectiu han traduït en una protesta diària des de les seves parades. Xiulets i cassoles fan ressonar la seva protesta a tot l'equipament.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local