Parc comercial

Obramat obrirà un nova botiga a finals d'any a Vilanova i busca personal

L'empresa retail de distribució de materials al mercat de la construcció i reforma obrirà les noves instal·lacions al parc comercial amb un centenar d'empleats

Obramat obrirà un nova botiga a finals d'any a Vilanova i busca personal. OBRAMAT

Obramat obrirà un nova botiga a finals d'any a Vilanova i busca personal. OBRAMAT

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

OBRAMAT, l'empresa retail de referència de distribució de materials al mercat de la Construcció i Reforma, té previstes les seves dues properes obertures a finals d'any a L'Hospitalet i a Vilanova i la Geltrú, al costat del nou parc comercial de Masia Barreres. La selecció de l’equip de mànagers conformarà el Comitè de Direcció de cada magatzem. L'equip directiu seleccionat serà el responsable de la gestió integral del Centre i generarà una excel·lent experiència de compra per als clients, assegurant el millor assessorament, així com una gestió eficaç de l'estoc, i sempre garantint un entorn segur.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció de l'equip de managers per a Vilanova i la Geltrú i L'Hospitalet, poden adreçar-se a l'empresa a través del correu electrònic següent: seleccionytalento@obramat.es. En els propers dies, s'obriran els processos de selecció de l'equip base per a tots dos magatzems, que comptaran amb un total de més de 100 col·laboradors cadascun. Es preveu en total la creació de prop de 250 nous llocs de treball a l'entorn de les localitats.

D'aquesta manera, la companyia segueix amb el procés de creixement i expansió, amb una forta implantació a nivell nacional. OBRAMAT compta amb més de 5.000 col·laboradors als seus 32 Magatzems orientats principalment al sector professional, oferint, tant a PIMES com autònoms, solucions pràctiques per fer créixer el seu negoci amb un servei ràpid i de qualitat.
L'aposta d'OBRAMAT a Catalunya se segueix consolidant amb dues noves obertures, sumant un total de vuit magatzems OBRAMAT. A més del magatzem de Vilanova i la Geltrú i l'Hospitalet, i l'obertura de Sabadell programada pel proper 30 de maig, disposen de cinc magatzems OBRAMAT més a Catalunya: Lleida, Tarragona, Sant Quirze, Terrassa i Badalona.

Els centres OBRAMAT Vilanova i la Geltrú i l'Hospitalet disposaran d'una àmplia sala de vendes interior i un pati de materials de construcció. Els nous establiments oferiran al client més de 20.000 referències de les millors marques professionals, estructurades en nou grans seccions: materials de construcció, fusta i fusteria, eines, ferreteria, electricitat, sanitari, fontaneria-calefacció, ceràmica i pintura.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local