Parc comercial

Obramat inaugura el seu nou magatzem a Vilanova i la Geltrú

La nova planta ha suposat una inversió d'uns 13 milions d'euros destinats al material de construcció i reformes

Obramat inaugura el seu nou magatzem a Vilanova i la Geltrú. Obramat

Obramat inaugura el seu nou magatzem a Vilanova i la Geltrú. Obramat

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Obramat ha celebrat aquest diluns al migdia la inauguració del seu nou magatzem, en un esdeveniment a porta tancada que ha congregat tots els seus treballadors, acompanyats de les seves famílies. L'esdeveniment ha comptat amb l'assistència d'Abel Mora, director del magatzem; Antonio Bullido, director general d'Obramat; i Juan Luis Ruiz López, alcalde de Vilanova i la Geltrú. La companyia ha realitzat una inversió aproximada de 13 milions d'euros al seu nou magatzem, que ve a cobrir les necessitats de multitud de localitats, moltes costaneres. Així mateix, en col·laboració amb el parc comercial, OBRAMAT ha treballat per millorar els accessos de Masia d’en Barreres i ha invertit un milió d’euros extra per arreglar l’anell elèctric i energitzar la zona. Aquest magatzem ha suposat la creació directa de més de 100 llocs de treball, a més dels indirectes, situant-se com un motor d'ocupació a la comarca. Amb 8.000 m2 de superfície de venda i més de 20.000 referències de les millors marques del mercat, aquesta obertura reforçarà el teixit industrial de la zona, implementant referències de proveïdors locals.

Abel Mora ha pres la paraula en els primers instants, ressaltant la seva dilatada trajectòria i l'emoció que li despertava encetar aquest nou projecte. Amb gratitut, ha expressat el seu reconeixement a tots els presents i als treballadors, destacant que arribar fins allà ha estat possible gràcies a la dedicació d'aquells que han cregut en aquest camí. Mora, amb entusiasme, ha compartit la notícia que aquest és el cinquè magatzem d'Obramat a Barcelona i el setè a Catalunya, consolidant així l'èxit i l'expansió de l'empresa a la regió.

En la seva intervenció, Antonio Bullido ha revelat que la inversió total en aquesta nova instal·lació ha ascendit a aproximadament 13 milions d'euros. Ha posat de manifest la creació de més de 100 llocs de treball directes, subratllant el compromís d'Obramat en el desenvolupament de la comunitat local. Bullido ha volgut destacar, amb èmfasi, la decisió de l'empresa de col·laborar estretament amb proveïdors de la zona, afavorint així la dinamització econòmica de l'entorn.

D'altra banda, l'alcalde Juan Luis Ruiz López ha subratllat la transcendència d'aquest projecte que, després de més de sis anys de gestació, ha contribuït significativament al desenvolupament de Vilanova i la Geltrú. Amb orgull, ha destacat la transformació positiva que ha experimentat la ciutat, gràcies a l'apropament d'Obramat i el nou centre comercial. L'ús d'un espai prèviament abandonat i poc atractiu ha contribuït no només a millorar l'estètica local, sinó també a fer créixer la ciutat i enriquir la vida dels seus habitants, ha destacat l'alcalde vilanoví.

L'acte ha culminat amb un brindis col·lectiu, on tots els participants han alçat les copes per celebrar aquesta nova etapa tant per Obramat com per la comunitat de Vilanova i la Geltrú. Després dels protocols formals, els assistents han gaudit d'un àpat lleuger, compartint moments de distensió i camaraderia. La inauguració, que avui s'ha realitzat a porta tancada, obrirà les portes al públic demà a les 7 del matí, oferint servei de dilluns a diumenge.

Amb aquesta nova fita, Obramat consolida la seva posició com a empresa líder en el sector, contribuint no només al creixement econòmic, sinó també al desenvolupament sostenible i al benestar de la comunitat. El nou magatzem representa no només un espai de negoci, sinó una peça clau en la transformació positiva de la regió, gràcies a una visió empresarial compromesa amb el progrés local.

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local