Santuari de Foix

Més de 400 persones a La Cimera del Xarel.lo

La primera edició d’aquest esdeveniment dedicat al Xarel.lo, reuneix a més de 400 persones al Santuari de Foix

Redacció Santa Margarida i els Monjos 02-07-2015 0:03 Lectures 1908
Més de 400 persones a La Cimera del Xarel.lo. EIX

Més de 400 persones a La Cimera del Xarel.lo. EIX

Més de 400 persones, es van acostar dilluns fins al Santuari de Foix, al cor del Penedès, atrets per la primera edició de La Cimera del Xarel.lo, un esdeveniment impulsat per un grup de cellers del territori, amb l’objectiu de donar a conèixer les paricularitats d’aquesta varietat, així com les moltes interpretacions que en fan actualment els elaboradors.

Els assistents, van poder tastar més de 120 vins monovarietals de Xarel.lo, entre els que s’hi podien trobar tot tipus de vins tranquils i escumosos, elaborats per diferents mètodes. Aquest ventall de vins, juntament amb l’escenari magnífic que es podia veure des de el cim del Santuari de Foix, que ofereix unes vistes de 360 graus del Penedès, van convertir la vetllada en una gran experiència tant pels assistents com pels elaboradors.

Previsiblement, i gràcies a l’èxit d’aquesta primera edició, La Cimera del Xarel.lo, es convertirà en una cita anual, podent tenir petites rèpliques durant l’any.

Els cellers organitzadors i participants en La Cimera del Xarel.lo, van ser: Albet i Noya, Alemany i Corrió, Avgvstvs Forvm, Can Descregut, Can Pasqual, Can Ràfols dels Caus, Casa Ravella, Castellroig, Celler Credo, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Coma Romà, Enric Soler, Esteve i Gibert, Eudald Massana Noya, Finca Viladellops, Heretat Mont-Rubí, La Salada, Loxarel, Mas Bertran Viticultors, Mas Candí, Mas dels Clavers, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Sicus, Ton Rimbau, Vins el Cep, Vins de Foresta, Vinya Oculta i Vinyes Singulars. 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No