Film Clúster

Cunit vol posicionar-se com a localització de rodatges

S'estableix un conveni amb NODE Film Clúster per a incloure al municipi com a possible localització de gravacions audiovisuals

Redacció Cunit 01-02-2018 11:34 Lectures 2729
Cunit vol posicionar-se com a localització de rodatges. Ajuntament de Cunit

Cunit vol posicionar-se com a localització de rodatges. Ajuntament de Cunit

El NODE Film Clúster és un programa de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf de promoció, dinamització i coordinació d’activitats derivades, directament i indirecta, de rodatges de produccions cinematogràfiques i audiovisuals, així com de reportatges fotogràfics; i actúa en les demarcacions del Garraf i Penedès.

Aquesta col.laboració respon a lavoluntat sorgida des de la Regidoria de Turisme i Patrimoni de posicionar el municipi en el mercat de les localitzacions i així aprofitar els avantatges a nivell de promoció turística i econòmica local que això suposaria.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que "la col·laboració amb NODE Garraf és un nou impuls al nostre territori, a Cunit i al Penedès Marítim. Cunit compta amb un entorn natural que sol ser escenari de rodatges, aquest acord és la formalització amb una entitat que contribuirà a més a la promoció del nostre municipi, i encaixa perfectament en l'escenari 'Penedès Marítim' que treballem des de 2012".

Cunit ja ha estat plató a l'aire lliure en nombroses ocasions (videoclips, anuncis, documentals...) atenent a les demandes de productores que recerquen determinats escenaris i localitzacions.

La col.laboració amb el NODE Film Clúster no suposa cap cost econòmic pel Consistori. Les despeses que es puguin derivar de les gravacions aniran a càrrec de les productores (taxes, talls de carrers, acompanyaments policials, si es el cas, entre d'altres).

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres