Film Clúster

Cunit vol posicionar-se com a localització de rodatges

S'estableix un conveni amb NODE Film Clúster per a incloure al municipi com a possible localització de gravacions audiovisuals

Redacció Cunit 01-02-2018 11:34 Lectures 3010
Cunit vol posicionar-se com a localització de rodatges. Ajuntament de Cunit

Cunit vol posicionar-se com a localització de rodatges. Ajuntament de Cunit

El NODE Film Clúster és un programa de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf de promoció, dinamització i coordinació d’activitats derivades, directament i indirecta, de rodatges de produccions cinematogràfiques i audiovisuals, així com de reportatges fotogràfics; i actúa en les demarcacions del Garraf i Penedès.

Aquesta col.laboració respon a lavoluntat sorgida des de la Regidoria de Turisme i Patrimoni de posicionar el municipi en el mercat de les localitzacions i així aprofitar els avantatges a nivell de promoció turística i econòmica local que això suposaria.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que "la col·laboració amb NODE Garraf és un nou impuls al nostre territori, a Cunit i al Penedès Marítim. Cunit compta amb un entorn natural que sol ser escenari de rodatges, aquest acord és la formalització amb una entitat que contribuirà a més a la promoció del nostre municipi, i encaixa perfectament en l'escenari 'Penedès Marítim' que treballem des de 2012".

Cunit ja ha estat plató a l'aire lliure en nombroses ocasions (videoclips, anuncis, documentals...) atenent a les demandes de productores que recerquen determinats escenaris i localitzacions.

La col.laboració amb el NODE Film Clúster no suposa cap cost econòmic pel Consistori. Les despeses que es puguin derivar de les gravacions aniran a càrrec de les productores (taxes, talls de carrers, acompanyaments policials, si es el cas, entre d'altres).

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No