Ruta gastronòmica

Vilafranca celebra aquest diumenge una nova edició de la Festa del Xató

Hi ha previstos dos tallers infantils per aprendre a fer xató, un a les 11 i un altre a les 12h

Redacció Vilafranca del Penedès 19-02-2018 11:26 Lectures 1723
Vilafranca celebra aquest diumenge una nova edició de la Festa del Xató. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca celebra aquest diumenge una nova edició de la Festa del Xató. Ajuntament de Vilafranca

El proper diumenge, 25 de febrer, la rambla de Sant Francesc de Vilafranca acollirà una nova edició de la Festa del Xató, l’única cita del calendari de la Ruta del Xató on es poden degustar les diferents varietats d’aquest popular plat de les nostres contrades: de Vilafranca, Vilanova, El Vendrell, Sitges i Calafell.

La degustació de Xató es podrà fer entre les 10,30 i les 14,30h i en total se serviran unes 2.100 racions de xató de les diferents varietats en les carpes que se situaran a la rambla. Els preus seran els següents:

-      Tiquet Complert: 9€, que inclou 2 racions de Xató, 1 copa, 1 degustació de vi i aigua, 1 ració de pa + joc de cobert (+ bossa de regal fins a exhaurir existències).

-      1 ració de xató: 4,00€

-      1 copa + degustació de vi: 2,50€

-      1 degustació de vi: 1,50€

Durant tot el matí, la rambla estarà plena d’activitats per a tota la família. Donada la gran acceptació que té entre el públic més menut, hi ha previstos dos tallers infantils per aprendre a fer xató, un a les 11 i un altre a les 12h. Els participants podran prendre el seu xató cap a casa i seran obsequiats amb un morter, una mà de morter i un davantal molt especial. I serà a les 13h, que es podrà assistir a la masterclass que oferirà Oriol Castro, ambaixador de la Ruta del Xató d’enguany i xef dels restaurants Disfruta de Barcelona i Compartir de Cadaqués i guardonat aquest mateix any amb dues Estrelles Michelin.

A més a mes, durant tot el matí hi haurà, a la rambla de Sant Francesc, tallers de joguines, on els infants podran aprendre a fer la seva pròpia baldufa, i a les 13h es farà l’espectacle de màgia del Mag Txema.

I com ja ve essent tradició també hi haurà el Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura que estarà situat a les rambles de Sant Francesc i de Nostra Senyora.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No