Del 3 al 30 d’abril

La Fundació Pinnae obre una nova convocatoria d’ajuts per a projectes socials a la Vegueria Penedès

La dotació total serà de 100.000 euros tot i que l’aportació màxima per a cadascun dels projectes guanyadors està prevista en 25.000 euros

La Fundació Pinnae obre una nova convocatoria d’ajuts per a projectes socials a la Vegueria Penedès. Caterina Tallón

La Fundació Pinnae obre una nova convocatoria d’ajuts per a projectes socials a la Vegueria Penedès. Caterina Tallón

La Fundació Pinnae ha anunciat aquest dimarts en roda de premsa que obrirà una nova linia d’ajuts d’Impuls Social per a organitzacions sense ànim de lucre o d’economia social de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf i valorada en 100.000 euros. Una dotació que ha d’anar destinada a projectes d’ajuda a les persones i els col·lectius més vulnerables del territori.

El President de Pinnae, Martí Solé, ha presentat aquesta convocatòria que no es duia a terme des de l’any 2012 ja que, segons ha explicat, la fundació ha fet una “travessa pel desert” i ara és quan comença a recuperar-se i disposar de recursos econòmics de nou.

Per la seva banda, el Director Tècnic de Fundació Pinnae, Antoni Gistau, ha explicat les bases de la convocatòria. El tret de sortida per rebre els projectes serà el 3 d’abril i finalitzarà el dia 30 del mateix mes. La dotació total serà de 100.000 euros tot i que l’aportació màxima per a cadascun dels projectes guanyadors està prevista en 25.000 euros sempre amb la finalitat de poder donar cobertura a un major nombre de projectes. Les sol·licituds presentades han de tenir com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situacions de pobresa o en risc d’exclusió social, persones malaltes, amb discapacitats, problemes de salut mental, gent gran i persones amb necessitats sòcio-educatives.

Aquesta és la primera convocatòria a nivell de la Vegueria Penedès i malgrat que s’escolliran les millors propostes siguin de la comarca que siguin, tal com explicava Gistau, els agradaria tenir representació de cadascuna de les comarques.

De tots els projectes presentats, la Fundació Pere Tarrés, entitat no lucrativa educativa i d’acció social, serà l’encarregada de seleccionar les propostes més adequades. Des de la Fundació Pere Tarrés, Walter González,  ha volgut transmetre la il·lusió que els hi fa poder col·laborar en aquesta iniciativa ja que està molt alineada amb les seves accions. I s’ha compromés a aportar objectivitat i transparència a l’hora de valorar els diferents projectes presentats.

Totes les propostes es poden fer arribar, a partir del 3 d’abril i fins el dia 30, a la página web www.pinnae.cat/convocatories.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local