Àgil i pràctica

EIX DIARI publica la quarta edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú

Més de 40 restaurants i una vintena de bars i establiments de la capital del Garraf formen part de la guia més valorada i consultada pels turistes i visitants

EIX DIARI edita la quarta edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

EIX DIARI edita la quarta edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

EIX DIARI edita una quarta edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix de forma àgil i pràctica un mapa amb les millors ofertes gastronòmics i d'oci de la ciutat. La Guia recull en aquesta nova edició l'oferta de més d'una quarantena de restaurants, una vintena de bars i establiments de la ciutat i la confiança de l'Associació de Paradistes del Mercat Central amb una acurada imatge que posa en valor els millors plats i productes de cada negoci.

Aquesta renovada confiança del sector de la restauració de Vilanova representa una satisfacció per a Eix Diari i una confirmació que la guia ha estat els darrers anys un dels instruments d'informació gastronòmic més valorat pels turistes i els residents. La multicanalitat continua essent la principal estratègia de màrqueting del mapa gastronòmic, un producte adaptat als nous temps, que mostra al potencial client la varietat i qualitat de l’oferta gastronòmica de la ciutat. El suport en paper cobreix l’escenari de desconnexió digital, i per a l’escenari de connexió, la guia ofereix solucions digitals adaptades a les diferents pantalles i usos que ens ocupen gran part del temps online: xarxes socials, mòbil i web.

En el suport en paper, s’han imprès 20.000 exemplars amb la col·laboració de Gràfiques Ferpala i el disseny de Mireia Bertran d'Artrivity i en els propers dies començarà el repartiment massiu, especialment en llocs estratègics de Vilanova i la Geltrú com són les oficines de turismes, hotels, càmpings i museus de la ciutat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local