Àgil i pràctica

Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú

Més de 40 restaurants i una vintena de bars i establiments de la capital del Garraf formen part de la nova edició del mapa

Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

EIX DIARI publica la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix des del 2014 un mapa amb les millors ofertes gastronòmiques i d'oci de la ciutat.

La Guia Gastronòmica recull en aquesta nova edició l'oferta de més d'una quarantena de restaurants de tota la vida i de nova obertura, una vintena de bars, cafeteries i establiments de la ciutat i la renovada confiança de l'Associació de Paradistes del Mercat Central amb una acurada imatge i disseny que posa en valor els millors plats i productes de cada negoci.

Aquesta renovada confiança del sector de la restauració de Vilanova i la Geltrú representa una satisfacció per a Eix Diari i una confirmació que la Guia Gastronòmica ha estat els darrers anys un dels instruments d'informació gastronòmic més valorat pels turistes i els residents.

La multicanalitat continua essent la principal estratègia de màrqueting del mapa gastronòmic, un producte adaptat als nous temps, que mostra al potencial client la varietat i qualitat de l’oferta gastronòmica de la ciutat. El suport en paper cobreix l’escenari de desconnexió digital i, per a l’escenari de connexió, la guia ofereix solucions digitals adaptades a les diferents pantalles i usos que ens ocupen gran part del temps online: xarxes socials, mòbil i web.

Aquesta setmana s'ha iniciat la distribució dels 20.000 exemplars entre els restaurants de la ciutat, els hotels, càmpings i els museus. També podreu trobar la Guia a tots els comerços adherits al directori comercial Eix Guia. Eix Diari agraeix, un any més, la col·laboració de Gràfiques Ferpala i Mireia Bertran, d'Artrivity.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!