Àgil i pràctica

Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú

Més de 40 restaurants i una vintena de bars i establiments de la capital del Garraf formen part de la nova edició del mapa

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-06-2019 16:49 Lectures 3901
Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

EIX DIARI publica la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix des del 2014 un mapa amb les millors ofertes gastronòmiques i d'oci de la ciutat.

La Guia Gastronòmica recull en aquesta nova edició l'oferta de més d'una quarantena de restaurants de tota la vida i de nova obertura, una vintena de bars, cafeteries i establiments de la ciutat i la renovada confiança de l'Associació de Paradistes del Mercat Central amb una acurada imatge i disseny que posa en valor els millors plats i productes de cada negoci.

Aquesta renovada confiança del sector de la restauració de Vilanova i la Geltrú representa una satisfacció per a Eix Diari i una confirmació que la Guia Gastronòmica ha estat els darrers anys un dels instruments d'informació gastronòmic més valorat pels turistes i els residents.

La multicanalitat continua essent la principal estratègia de màrqueting del mapa gastronòmic, un producte adaptat als nous temps, que mostra al potencial client la varietat i qualitat de l’oferta gastronòmica de la ciutat. El suport en paper cobreix l’escenari de desconnexió digital i, per a l’escenari de connexió, la guia ofereix solucions digitals adaptades a les diferents pantalles i usos que ens ocupen gran part del temps online: xarxes socials, mòbil i web.

Aquesta setmana s'ha iniciat la distribució dels 20.000 exemplars entre els restaurants de la ciutat, els hotels, càmpings i els museus. També podreu trobar la Guia a tots els comerços adherits al directori comercial Eix Guia. Eix Diari agraeix, un any més, la col·laboració de Gràfiques Ferpala i Mireia Bertran, d'Artrivity.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No