Nadal 2018

Freixenet diu adéu als famosos i a les bombolles daurades a l'anunci de Nadal

A diferència dels 40 anys anteriors, aquesta vegada l’empresa ha descartat incorporar famosos al repartiment de l’anunci televisiu

El canvi d’estratègia publicitària busca “connectar amb tot el públic”, especialment el més jove

ACN/ Gemma Sánchez Sant Sadurní d'Anoia 29-11-2018 19:18 Lectures 2670

Freixenet ha presentat avui el seu anunci de Nadal, que prescindeix de famosos i de les populars ‘bombolles Freixenet’.  El conseller delegat de la companyia, Pedro Ferrer, ha avançat les grans aspiracions comercials de l’empresa en el marc de la presentació de la campanya de Nadal, centrada exclusivament en el cava. A diferència dels 40 anys anteriors, aquesta vegada l’empresa ha descartat incorporar famosos al repartiment de l’anunci televisiu, on tampoc hi apareixen les tradicionals noies vestides de color daurat, conegudes popularment com a ‘bombolles Freixenet’.

Martina Obregón, directora de màrqueting de l’empresa cavista, ha destacat que el canvi d’estratègia publicitària busca “connectar amb tot el públic”, especialment el més jove. Segons Obregón, els primers anuncis de Freixenet confiaven en el ressò dels famosos perquè era allò que més valorava el consumidor, dins l’idil•li que mostraven pels grans noms de la cultura estrangera.

“Ara, en canvi, al consumidor el mou identificar-se amb una marca, i ja no li cal mirar a altres que no estan al seu abast”, ha afegit Martina Obregón, negant que la campanya d’aquest any sigui més austera que altres edicions.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No