Nova Center

Els cinemes de l'antic Vila Lauren obriran al mes de març de 2020, segons els nous propietaris

La nova operadora Odeón Multicines mantindrà les 12 sales de projecció que hi havia originalment

La nova operadora Odeón Multicines obrirà les 12 sales de projecció de Vilanova al març de 2020. Odeón Multicines

La nova operadora Odeón Multicines obrirà les 12 sales de projecció de Vilanova al març de 2020. Odeón Multicines

Els cinemes de l'antic Vila Lauren obriran al mes de març de 2020, segons els nous propietaris. El Centre d'Oci Nova Center, a Vilanova i la Geltrú acollirà la propera primavera els nous cinemes Odèon. Aquest és l'acord que ha signat aquesta setmana Titan amb Odeón Multicines.

D'aquesta manera, avancen les negociacions amb els diferents operadors per començar una nova etapa de l'antic Vila Lauren. Segons ha informat el gestor del centre d'oci, la consulta Larry Smith, Titan ha rebut ofertes dels principals operadors del sector de l'exhibició
de cinema a l'Estat i s'ha decidit finalment per Odeón Muticines per "l'alta qualitat de les seves instal·lacions i el seu compromís d'instal·lar
en el Centre d'Oci Nova Center l'última tecnologia en projecció i so a més de butaques amb els més alts estàndards del sector".

Els nous Cinemes Odeón de Nova Center mantindran les 12 sales actuals, reformant íntegrament el local en sintonia amb la remodelació integral que es realitzarà de tot el complex, segons els nous propietaris. Aquestes sales tindran una superfície de més de 6.000 m2 i estaran dotades amb la millor qualitat d'imatge i so del mercat.

Odeón Multicines ha aconseguit rellançar sales de cinema, resituant-les en el mercat amb uns resultats que han superat totes les expectatives. L'obertura d'aquest complex recreatiu, de 23.000 metres quadrats de superfície, està prevista per a març de 2020.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!