Nova Center

Els cinemes de l'antic Vila Lauren obriran al mes de març de 2020, segons els nous propietaris

La nova operadora Odeón Multicines mantindrà les 12 sales de projecció que hi havia originalment

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-05-2019 11:18 Lectures 4505
La nova operadora Odeón Multicines obrirà les 12 sales de projecció de Vilanova al març de 2020. Odeón Multicines

La nova operadora Odeón Multicines obrirà les 12 sales de projecció de Vilanova al març de 2020. Odeón Multicines

Els cinemes de l'antic Vila Lauren obriran al mes de març de 2020, segons els nous propietaris. El Centre d'Oci Nova Center, a Vilanova i la Geltrú acollirà la propera primavera els nous cinemes Odèon. Aquest és l'acord que ha signat aquesta setmana Titan amb Odeón Multicines.

D'aquesta manera, avancen les negociacions amb els diferents operadors per començar una nova etapa de l'antic Vila Lauren. Segons ha informat el gestor del centre d'oci, la consulta Larry Smith, Titan ha rebut ofertes dels principals operadors del sector de l'exhibició
de cinema a l'Estat i s'ha decidit finalment per Odeón Muticines per "l'alta qualitat de les seves instal·lacions i el seu compromís d'instal·lar
en el Centre d'Oci Nova Center l'última tecnologia en projecció i so a més de butaques amb els més alts estàndards del sector".

Els nous Cinemes Odeón de Nova Center mantindran les 12 sales actuals, reformant íntegrament el local en sintonia amb la remodelació integral que es realitzarà de tot el complex, segons els nous propietaris. Aquestes sales tindran una superfície de més de 6.000 m2 i estaran dotades amb la millor qualitat d'imatge i so del mercat.

Odeón Multicines ha aconseguit rellançar sales de cinema, resituant-les en el mercat amb uns resultats que han superat totes les expectatives. L'obertura d'aquest complex recreatiu, de 23.000 metres quadrats de superfície, està prevista per a març de 2020.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres