Nova Center

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre

Titan, promotor del nou projecte, ha signat un acord de finançament amb un fons d'inversió britànic que permetrà que el Nova Center estigui a ple rendiment a finals d'any

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre. EIX

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre. EIX

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre, que obrirà les portes en els propers mesos amb botigues, cinemes i altres activitats econòmiques vinculades al lleure. Titan, empresa promotora de la renovació de Nova Center, ha aconseguit un acord de finançament amb un fons d'inversió britànic per import de 15 milions d'euros que permetrà que l'espai estigui a ple rendiment a finals d'any, segons els previsions dels propietaris. De fet, en les darreres setmanes ja han començat els treballs de reforma integral de l'espai, en desús des de fa anys i amb un avançat deteriorament.

Larry Smith és l'empresa especialitzada que ha seleccionat Titan per a la comercialització, reforma i obertura de l'equipament, ubicat al polígon Masia Barreres de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, el complex d'oci vol oferir oci i restauració amb primeres marques com els Cinemes Odèon, la pista de bitlles Ozone i establiments F&B i d'àmbit local. Segons els nous propietaris, "aquest projecte està generant un elevat interès en els operadors locals, aconseguint ja un alt nivell de comercialització desenvolupat per Larry Smith". Segons comenta Carlos Albero, CEO de Titan, "el Centre d'Oci oferirà una excel·lent experiència de visita per a tota la família, amb gran varietat d'oferta i atractiu comercial” i la seva obertura prevista serà a la fi de 2020. Tot i aquesta data, és previst que les primeres activitats com el cinema i les bitlles puguin obrir les portes en els propers mesos.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!