Nova Center

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre

Titan, promotor del nou projecte, ha signat un acord de finançament amb un fons d'inversió britànic que permetrà que el Nova Center estigui a ple rendiment a finals d'any

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-02-2020 14:26 Lectures 6824
Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre. EIX

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre. EIX

Els propietaris dels antics VilaLauren invertiran 15 milions d'euros en la reforma integral del centre, que obrirà les portes en els propers mesos amb botigues, cinemes i altres activitats econòmiques vinculades al lleure. Titan, empresa promotora de la renovació de Nova Center, ha aconseguit un acord de finançament amb un fons d'inversió britànic per import de 15 milions d'euros que permetrà que l'espai estigui a ple rendiment a finals d'any, segons els previsions dels propietaris. De fet, en les darreres setmanes ja han començat els treballs de reforma integral de l'espai, en desús des de fa anys i amb un avançat deteriorament.

Larry Smith és l'empresa especialitzada que ha seleccionat Titan per a la comercialització, reforma i obertura de l'equipament, ubicat al polígon Masia Barreres de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, el complex d'oci vol oferir oci i restauració amb primeres marques com els Cinemes Odèon, la pista de bitlles Ozone i establiments F&B i d'àmbit local. Segons els nous propietaris, "aquest projecte està generant un elevat interès en els operadors locals, aconseguint ja un alt nivell de comercialització desenvolupat per Larry Smith". Segons comenta Carlos Albero, CEO de Titan, "el Centre d'Oci oferirà una excel·lent experiència de visita per a tota la família, amb gran varietat d'oferta i atractiu comercial” i la seva obertura prevista serà a la fi de 2020. Tot i aquesta data, és previst que les primeres activitats com el cinema i les bitlles puguin obrir les portes en els propers mesos.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres