Verema 2019

L'INCAVI i nou cellers de diferents DO presenten el dia 11 del vi novell de la verema 2019

Un any més, el Vi Novell arribarà a Barcelona en format festa de la mà dels 9 cellers que van tirar endavant la iniciativa de mantenir viva aquesta popular tradició catalana

Redacció Vilafranca del Penedès 07-11-2019 10:05 Lectures 3029
L'INCAVI i nou cellers de diferents DO presenten el dia 11 del vi novell de la verema 2019. INCAVI

L'INCAVI i nou cellers de diferents DO presenten el dia 11 del vi novell de la verema 2019. INCAVI

Vi Novell 2019. Aquest producte de temporada i de producció limitada només s’embotella a l’inici de cada campanya i és el primer tast de la collita. És un vi afruitat i fresc que recorda al gust del raïm i que és ideal per acompanyar altres productes de temporada com ara la carabassa. A més, en ser un producte de temporada, el seu consum és molt limitat, ja que acostuma a estar disponible només fins que arriben els primers vins dels cellers, els vins joves.

Un any més, el Vi Novell arribarà a Barcelona en format festa de la mà dels 9 cellers que van tirar endavant la iniciativa amb el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) per tal de mantenir viva aquesta popular tradició catalana. Com cada any, la Festa del Vi Novell se celebra el primer dissabte després de la sortida del vi. Enguany serà el dia 16 de novembre, de 12h a 20h, als jardins del Palau Robert.

Els assistents podran tastar els vins novells amb denominació d’origen dels 9 cellers participants i promotors d’aquesta iniciativa:

Celler Carles Andreu
Celler Cooperatiu de l’Espolla
Cooperativa La Granada
Covides
Maset
Celler Masroig
Sant Josep Vins
Vinícola de Sarral
Vins Petxina

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres