
La verema recupera volum després d’anys de sequera i obre noves oportunitats de mercat
Segons les dades de l'INCAVI, el volum de raïm blanc ha crescut un 38% respecte a 2024 i el de raïm negre un 19%
- Redacció |
- 02-10-2025
Segons les dades de l'INCAVI, el volum de raïm blanc ha crescut un 38% respecte a 2024 i el de raïm negre un 19%
La 29a edició del Cavatast reunirà 34 expositors al parc Lluís Companys amb degustacions, gastronomia i més de 40 activitats complementàries per consolidar Sant Sadurní com a capital del cava
El projecte, impulsat per l’INCAVI i diverses entitats del sector, vol oferir dades estratègiques a empreses i comerços per millorar les seves decisions comercials i promocionar el vi català
La tendència a una dieta més saludable i un canvi de gustos entre les noves generacions, entre els motius de l'auge
El cost per a les varietats macabeu, xarel·lo i parellada se situa entre els 0,49 i els 0,58 euros el quilo
El conveni, amb una durada de quatre anys, promourà la formació, la recerca i la divulgació dels vins amb denominació d’origen de Catalunya
Les dues institucions signen un conveni per fomentar les activitats de divulgació
La jornada tècnica al Vinseum analitza els canvis normatius europeus i les oportunitats de mercat d’aquesta nova tendència de consum
Els investigadors donen per fet que Europa seguirà restringint l'ús d'aquest metall en l'agricultura ecològica
La trobada, organitzada per l’INCAVI, reuneix experts de tot l’Estat per compartir les darreres investigacions en adaptació climàtica, sostenibilitat i millora varietal al sector vitivinícola
La quarta edició de l'estudi 'ENODATA 2025' radiografia la presència digital del sector del vi
L’esdeveniment, que comptarà amb la participació de més de 20 institucions i 70 investigadors, servirà com a punt de trobada per a la recerca i la innovació en el sector vitivinícola
El director general remarca que els cellers s’hauran d’obrir a exportar a altres països si Trump tira endavant l’amenaça
Els Vins de Finca Qualificada comptaran enguany amb un espai propi
Joan Gené diu que “tindria sentit” crear una nova DO d’escumosos catalans però veu els elaboradors lluny d’una entesa
Els darrers 10 anys s’han incorporat una vintena de varietats autòctones
Conèixer les inquietuds del sector de primera mà, transmetre el suport i la continuïtat dels treballs i esdevenir un primer contacte amb el Departament i l’Institut Català de la Vinya i el Vi han motivat la trobada
Des de 2014 fins a l’actualitat ha estat director-gerent del Consorci d’Inspecció i Control de cellers amb denominació d’origen de Catalunya
L’import es manté estable però enguany té en compte la mà d’obra familiar
Un equip de 26 professionals desplegaran 48 accions executives fins al 2030
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local