Vins Vinent

El sector vitivinícola definirà la seva estratègia per als propers deu anys en un simposi

Jordà anima tots els agents a participar-hi per encarar junts el reptes que planteja el futur

ACN/ Xavi Toscano Vilafranca del Penedès 29-11-2019 14:55 Lectures 2818
Pla general de l'Auditori del VINSEUM de Vilafranca del Penedès on s'ha presentat el simposi sobre el futur del sector vitivinícola català. ACN

Pla general de l'Auditori del VINSEUM de Vilafranca del Penedès on s'ha presentat el simposi sobre el futur del sector vitivinícola català. ACN

El camí que haurà de seguir el sector del vi a Catalunya els propers 10 anys es debatrà, durant 7 mesos, en el simposi 'Vins Vinents', un congrés on s'espera la participació de tots els agents implicats. La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, ha presentat aquest divendres a l'Auditori VINSEUM de Vilafranca del Penedès les jornades de debat i reflexió que es dividiran en 4 grups de treball de 25 persones cada un escollides pel Consell Assessor de L'INCAVI. Aquests grups debatran l'estratègia conjunta a seguir en matèria d'organització, economia, mercat, tecnologia i comunicació. Jordà, ha animat a tots els implicats a participar-hi per "encarar junts el reptes" d'un sector que, ha dit, "encara pot fer les coses molt millor".

El simposi 'Vins Vinents' s'allargarà fins al juny de l'any 2020. En una primera fase, els quatre grups de treball debatran fins al mes de febrer els reptes i oportunitats del vi català. Després, entre els mesos de març i abril aquests grups presentaran una proposta de conclusions que es debatran en una última jornada el mes de juny per establir els acords definitius.

Durant l'acte de presentació d'aquest simposi, la consellera d'Agricultura ha explicat que l'objectiu de les trobades és "analitzar reptes i adoptar compromisos conjunts" per al futur d'un sector que ha considerat "estratègic" per a Catalunya.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres