Viticultura

13/10/2020 12:10:40

Per un futur vitícola millor pel Penedès

Agustí Villarroya Vilafranca del Penedès

En aquesta desastrosa campanya 2020, els preus pagats per molts dels principals compradors de raïm s’han situat entre els 0,30/0,35 €/kg. Aquests baixos preus son molt inferiors als costos de producció que s’estimen, com a mínim, entre 0,45/0,50 €/kg

29/11/2019 14:55:05

El sector vitivinícola definirà la seva estratègia per als propers deu anys en un simposi

ACN/ Xavi Toscano Vilafranca del Penedès
Pla general de l'Auditori del VINSEUM de Vilafranca del Penedès on s'ha presentat el simposi sobre el futur del sector vitivinícola català. ACN

Jordà anima tots els agents a participar-hi per "encarar junts el reptes que planteja el futur"

25/09/2019 14:04:29

L​a JNC dóna suport als viticultors del Penedès

JNC Vilanova i la Geltrú

La moció aprovada per la JNC contempla mesures encaminades a potenciar l’economia del territori que en darrera instància també contribueix a preservar el paisatge i el model vitivinícola

17/05/2019 15:05:40

Representants d’11 laboratoris públics es troben a Vilafranca per treballar en la millora de l'excel·lència

Redacció Vilafranca del Penedès
Representants d’11 laboratoris públics es troben a Vilafranca per treballar en la millora de l'excel·lència. INCAVI

L’objectiu d’aquestes trobades és establir un àmbit conjunt de treball pel que fa al compliment dels requisits de la norma UNE ISO 17025_2017 i generar sinergies i col·laboracions

23/05/2018 09:05:42

Vilafranca acollirà un curs dels Juliols de la Universitat de Barcelona dedicat a la sostenibilitat en la viticultura

Redacció Vilafranca del Penedès
Vilafranca acollirà un curs dels Juliols de la Universitat de Barcelona dedicat a la sostenibilitat en la viticultura. Ajuntament de Vilafranca

El curs serà de 20 hores en horari de tarda, està obert a un màxim de 30 alumnes i consta de visites a cellers, tastos i formació teòrica amb ponents de gran nivell

14/02/2018 09:25:26

Les noves tecnologies i l’adaptació al canvi climàtic centren la 6a Jornada Tècnica de Viticultura de Covides

Redacció Sant Sadurní d'Anoia
Les noves tecnologies i l’adaptació al canvi climàtic centren la 6a Jornada Tècnica de Viticultura de Covides. EIX

Una de les ponències destacades de la jornada ha estat la del membre del Grup de Recerca d’Agricultura de Precisió (GRAP) de la Universitat de Lleida (UdL), Jordi Llorenç

31/01/2018 11:40:03

La nutrició de la vinya i el canvi climàtic, a la sisena Jornada Tècnica de Viticultura de Covides

Redacció Sant Sadurní d'Anoia

La Finca Prunamala de Sant Sadurní d’Anoia serà l’escenari de ponències dedicades a les novetats tecnològiques en maquinària agrícola, la nutrició de la vinya o els efectes del canvi climàtic en els cultius

05/10/2015 19:14:10

Vilafranca acollirà el tercer Simposi de Producció Agroalimentària Ecològica de Viticultura i l'Enologia

Redacció Vilafranca del Penedès

La producció de raïm i vi ecològic s’ha situat com el primer sector productiu ecològic català

Pàgines: 1