Joc de cartes

Incendi a les xarxes socials amb la batalla gastronòmica entre Sitges i Vilanova per escollir el millor xató

El programa de TV3 'Joc de Cartes' va emetre aquest dimecres a la nit el programa gravat al Garraf on 4 restaurants de Vilanova i Sitges van competir amb una categoria extra per a la salsa més autòctona

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-09-2020 9:11 Lectures 9148
Incendi a les xarxes socials amb la batalla gastronòmica entre Sitges i Vilanova per escollir el millor xató. TV3

Incendi a les xarxes socials amb la batalla gastronòmica entre Sitges i Vilanova per escollir el millor xató. TV3

L'emissió del programa de TV3 'Joc de Cartes' ha generat un gran incendi a les xarxes socials amb la batalla gastronòmica entre Sitges i Vilanova per escollir el millor xató. La competició pròpia del territori per l'autoria de la salsa més autòctona i les simpaties i antipaties que han despertat els quatre restauradors del Garraf han omplert les xarxes socials de comentaris. També s'han reivindicat els xatós familiar com les millors opcions.

I és que hi ha plats que generen veritables lluites territorials i el xató n'és segurament el que millor ho fa. El presentador del programa, Marc Ribas, s'havia proposat esbrinar quin era el millor xató, si el de Vilanova o el de Sitges. Per això aquest era un punt decisiu en la competició amb una categoria extra.  El primer restaurant que va ensenyar aquest tradicional plat ha estat el Costa Dorada de Sitges, on el seu xef i propietari, el Joan Vidal, presumeix de tenir el local amb les millors vistes de Sitges. Es va enfrontar amb la bona fama d'El Beso Sitges, on la Judith Masoni li plantar cara amb el seu xató. A la banda de Vilanova i la Geltrú hi van participar dos restauradors amb molt caràcter: l'Anna Soler, de La Pasifae, obsessionada amb la qualitat dels productes, i el Jordi Salvador, de La Polla Xica, un local que sorprèn més enllà del seu controvertit nom.

Després d'un àpat a cada restaurant, el millor xató i el millor restaurant dels quatre, segons la competició del 'Joc de Cartes', va ser El Beso de Sitges, on el xef responsable de la cuina és un vilanoví. Així que la batalla continua oberta.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No