Pla de Reactivació Econòmica

Vilanova i la Geltrú obre la porta a autoritzar l'obertura comercial els diumenges i festius a tota la ciutat

L'esborrany del Pla de Reactivació Econòmica de la capital del Garraf aposta per dinamitzar 10 àmbits econòmics

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-02-2021 10:28 Lectures 5487

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està preparant el Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat que vol ser una eina estratègica amb una durada de 4 anys que enforteixi VNG com a capital i estructuri la ruta en el desenvolupament de polítiques de dinamització i promoció econòmica.

L'esborrany del document s'estructura en deu àmbits que són: l'Ajuntament; l'Oficina d'Empresa; la indústria, la formació i l'ocupació; la innovació, la robòtica i el coneixement; els mercats i el primer sector; les fires i mercats de petit format; el comerç; el turisme i l'economia Social i Solidària.

Un dels temes que proposa el pla és l'autorització municipal de l'obertura comercial en diumenges i festius a tota la ciutat. Aquesta és una demanda existent per part de diferents establiments comercials del municipi, del sector turístic i de la restauració.

Davant d'aquesta proposta, la regidoria de Promoció Econòmica ja ha encarregat un estudi per tal de valorar els pros i contres d'aquesta possible autorització d'obertura comercial en diumenges i festius a tota la ciutat.

Ara com ara l'autorització d'obertura comercial en diumenges i festius a la ciutat només es dóna a la façana marítima i al voltant de la ronda d'Europa, cosa que suposa un desequilibri en el desenvolupament comercial a la ciutat i una pèrdua d'oportunitats en les zones on no hi ha aquesta autorització d'obertura.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No