Node Garraf

Carme Ruscalleda obrirà a Vilanova el primer Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya

Primeres marques del sector alimentari i de la gastronomia han confirmat la seva participació com a ponents del Gurmet.cat, nom amb el què també es presenta aquest congrés únic al país

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-03-2021 8:59 Lectures 3521

Del 28 al 30 d'abril l'auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, serà l'escenari del 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. La iniciativa es promou des de l'Ajuntament d'aquesta ciutat mediterrània i l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Primeres marques del sector alimentari i de la gastronomia han confirmat la seva participació com a ponents del Gurmet.cat, nom amb el què també es presenta aquest congrés únic al país.

Agrofresc, Anthesis Lavola, Blai Peris, Caprabo, Damm, Gallina Blanca, Glass, Laduc, Oleum Flumen, Sant Aniol, Unilever i Veritas omplen el cartell de ponències, al costat d'ACCIÓ, Catalonia Gourmet, Horeca Solutions i Prodeca.

La sessió inaugural estarà oberta a tots els públics, de manera gratuïta, prèvia inscripció i amb aforament restringit. En aquest preàmbul del 28 d'abril per la tarda, la xef Carme Ruscalleda farà la ponència d'obertura i precedirà un repertori d'intervencions en les què s'exposaran diferents casuístiques d'innovació per part de les empreses penedesenques Cafés Novell, La Granja, Ametller Origen, Cudié i Família Torres.

Les jornades del 29 i 30 d'abril estan reservades als congressistes, que hauran de fer inscripció prèvia i atendre les limitacions de l'aforament. Aquests dos dies es parlarà de la internacionalització del sector alimentari, els canvis d'hàbits dels consumidors, la irrupció de nous valors en el consum gastronòmic, la sostenibilitat aplicada als envasos, l'evolució del canal Horeca i les noves tendències de màrqueting i les novetats en els processos de comunicació. En un altre apartat també s'exposaran models reeixits de destinacions gastronòmiques, des del Basque Culinary Center.

Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, farà la ponència de cloenda d'aquest congrés. Sota la coordinació tècnica de la consultora Adalt Comunicació, aquesta primera edició compta amb la col·laboració de Mobles La Fábrica, Jardiland, Via Empresa, el CETT i l'Escola d'Hostaleria de Sitges.

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No