Node Garraf

El col·lectiu de restaurants del Garraf Gastronòmic impulsa la Novena de Cuina Marinera

Rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord: nou divendres de devoció per la cuina més genuïna

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2021 9:15 Lectures 1861
El col·lectiu de restaurants del Garraf Gastronòmic impulsa la Novena de Cuina Marinera . Node Garraf

El col·lectiu de restaurants del Garraf Gastronòmic impulsa la Novena de Cuina Marinera . Node Garraf

De bracet amb els gremis d’hostaleria de la comarca, el col·lectiu de restaurants del Garraf Gastronòmic proposa una campanya per exaltar la tradició culinària d’aquest districte enogastronòmic. La 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord. Eren nou divendres de devoció per la cuina més genuïna.

Avui el context i les seves causes condicionen una fesomia de campanya ben diferent. Aquesta Novena, la d’ara, estendrà el seu calendari tot un mes, de dilluns a diumenge, del 16 d’abril al 16 de maig, a Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú. Fins a una quinzena de restaurants, tots ells coparticipants del Garraf Gastronòmic, proposen diferents menús exclusius, un per cada establiment, inspirats en la tradició del mar i acompanyats per vins del Massís del Garraf. Els preus dels menús s’emmarquen en una forquilla molt àmplia; a partir dels 34 euros, tot inclòs.

L’acció orquestrada té la intenció d’atraure l’interès de comensals de prop i d’arreu del país però alhora insisteix a presentar el Garraf com una demarcació que excel·leix pel binomi de la terra i el mar. Aquesta campanya precedirà altres propostes que des del mateix Garraf Gastronòmic i des de Vins del Massís del Garraf s’endegaran successivament, com ara la quinzena gastronòmica de mar i muntanya, la propera tardor.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No