El proper 24 de maig de 2025 torna Vinum per posar en valor i donar a conèixer uns vins que, pel terreny calcari, la brisa marina i l’orografia del terreny, son d’una qualitat excel·lent que calia posar en relleu
Entre les iniciatives més destacades, s’hi troba l’organització de tastos guiats al Mercat Central de Vilanova, maridant productes de la llotja amb vins del territori
Rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord: nou divendres de devoció per la cuina més genuïna
Cameron Diaz i la seva sòcia Katherine Power van quedar sorpreses per la versatilitat de la varietat xarel·lo, que acaben completant amb una aportació de macabeu i malvasia de Sitges
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.