
L’Arboç ofereix un curs gratuït de Manipulador d’Aliments pels empadronats al municipi
L’objectiu d’aquesta nova iniciativa formativa és la millora de la qualificació professional de les persones aturades
- Redacció |
- 15-02-2016
L’objectiu d’aquesta nova iniciativa formativa és la millora de la qualificació professional de les persones aturades
Un total de 41 persones d’empreses del territori i emprenedors van assistir dimecres a l’edifici de l’Enològica a la sessió de finançament alternatiu
A l'Exhibició de Xatonaires Infantils hi van participar més de 200 nens i nenes que havien fet els cursets "Aprèn a fer xató"
El 60% dels calçots provenen de les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès que integren la Indicació Protegida (IGP) del calçot certificat
El CAT va obrir les portes el passat diumenge coincidint amb la tradicional festa de Les Torrades
La poda d’aquesta vinya situada al davant del Complex Aquàtic suposa un gran enriquiment del procés formatiu dels alumnes
Inici de les accions formatives del programa Mesures Actives d’Inserció per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció
El local té condicions molt operatives i s'equiparà per a la producció de sessions formatives i informatives, així com per a la prestació de serveis d'assessorament i consultoria
Sense comptar els ingressos extraordinaris, el benefici creix un 7% en relació al 2014
No es descarta tornar a anunciar-la si l'empresa persisteix a "proposar mesures que precaritzin l'ocupació"
L’objectiu de la campanya és conscienciar la població sobre la quantitat d’aliments encara aprofitables que es llencen
L’únic requisit és que la tapa ha d’estar inspirada en la recepta original de la salsa del Xató de Vilafranca
Ribó diu que els manters són les principals víctimes i reclama una "actuació acurada i decidida"
Se celebrarà el diumenge 6 de març a la rambla de Sant Jordi
L’Espiga Blonde Ale ha estat premiada amb la medalla de plata dins de l’estil de les Blonde Ale – Golden Ale per part del portal RateBeer
Sergi Vallès: 'vull que el Penedès es converteixi en un de les vint destinacions turístiques habituals a nivell internacional'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local