
Nadal calcula que el rebut de la llum s'encarirà un 10% aquest 2017
La producció hidràulica, que és la més barata, s'ha reduït a la meitat per la falta de pluges
- ACN/ Tania Tapia |
- 29-11-2017
La producció hidràulica, que és la més barata, s'ha reduït a la meitat per la falta de pluges
La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya es reuneix amb Viu Comerç i Comerç de Mar
La pista sintètica de patinatge restarà instal·lada a la Sala Polivalent de l’1 al 17 de desembre de 2017 i del 4 al 9 de gener de 2018
La patronal del sector destaca l'enfortiment de les exportacions i la bona acollida dels caves Prèmium
Freixenet també vol "homenatjar" els 40 anys que fa que la companyia confia en estrelles mediàtiques per desplegar la seva campanya de Nadal
El 02017 es podrà comprar en un bar de Llinars del Vallès
Enguany es canvia l'emplaçament de la carpa d'exposició d'aviram en la qual els visitants podran veure, a més dels exemplars de raça autòctona, diferents races catalanes
La fira compta amb parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d’artesania
La distinció va ser lliurada la setmana passada a Madrid en la Gala de la Federación Española de Campings
Una ponència del consultor Josep Maria Canyelles obrirà la segona trobada el Fòrum per l’economia social i solidària de Vilanova i la Geltrú
Maria Fuensanta Pineda, Jordi Luz i Lorite Pérez van ser els guanyadors del Concurs Nacional del Xató Pere Tàpias
La botiga està estretament lligada al projecte de Nadal Canyelles i a l'escola Artífex, ja que comercialitza els productes elaborats per l'escola d'artesans
Després de l'èxit de la primera convocatòria, s'ha apostat per organitzar-lo dos cops a l'any, al juliol i al desembre
Apunten que la principal causa és l'aturada de la demanda per part de la Xina a la Unió Europea
La firma de moda catalana ubicada a Mediona inaugura un 'showroom' a Los Àngeles i treballa per instaurar-se a grans magatzems de Nova York
La primera jornada ha posat en valor el coneixement dels productes autòctons del mar i la terrra i també la promoció de la cultura culinària genuïna d’aquest territori
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local