
Mallart Artesans Xarcuters guanya el Premi a la Innovació Agroalimentària
El jurat ha valorat l’aportació a la innovació i en R+D+I de les elaboracions singulars que promou en exclusiva l’obrador penedesenc
- Redacció |
- 09-10-2023
El jurat ha valorat l’aportació a la innovació i en R+D+I de les elaboracions singulars que promou en exclusiva l’obrador penedesenc
Tindran lloc els dies 21 i 22 d’octubre amb l’objectiu de promoure els productes de proximitat i donar a conèixer la feina de les entitats de cooperació del municipi
Els cellers de la Ruta del Vi del Penedès han omplert amb visitants les més de 25 experiències la Festa del Verema d’enguany
La contractació registra en el darrer mes un creixement notable a ambdues comarques
El sindicat demana ajuts per als oleïcultors i reclama que la crisi acabi amb preus històrics sota cost de producció
És un dels punts locals amb més casos d’èxit del programa de cessió d’empreses que impulsen la Diputació de Barcelona i CECOT
Al conjunt del Garraf creixen les pernoctacions durant l’estiu gràcies a un augment de l’estada mitjana
El diumenge 15 d'octubre a la 1 del migdia es lliurarà el Segell d’Honor de Pere III El Cerimoniós a una personalitat local que hagi destacat pel seu vessant cultural o social
Els restaurants locals mostren les seves propostes gastronòmiques i els cellers del territori porten les seves especialitats de vins i caves
El premi reconeix el treball del grup vilanoví amb un total de 224 empleats i un concepte innovador i que té molt en compte més del 16% de la població que realitza el seu treball en horari nocturn
La mostra abandona el seu tradicional caràcter multisectorial per donar protagonisme a la gastronomia i el producte de proiximitat
El tren turístic, amb capacitat per a un centenar de persones, sortirà el dissabte 21 d’octubre a les 9:10 hores des de Barcelona Estació de França
Jordi Junyent: 'Milers de persones han passat per aquí buscant formació per millorar les seves condicions laborals'
La iniciativa de Node Garraf proposa aquest trimestre la festa del Peix Senzill, a més de cuina didàctica i creativa, xerrades sobre el malbaratament alimentari, visites als mercats de producte fresc
Les seves 156.000 places d’allotjament van rebre 11,6 milions de pernoctacions el 2022
La modificació del pla de gestió també inclou reduir un 20% l'activitat pesquera el mes de març
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local