Golf

Resultats del circuit GolfDesign-Càtering Simpàtic

El torneig es va jugar amb la modalitat d'individual/stableford, i va tenir una participación amb un total de més de 100 jugadors repartits entre les dues sortides del dissabte i la del diumenge al matí

• Portal del Roc |
  • 30-07-2018
Motor

Muñoz-Reja i Llacer assoleixen primera i segona posició a Montmeló

Aquest passat cap de setmana 21 i 22 de juliol de 2018, el pilot del club vendrellenc RR Rebufos, Jose Manuel Muñoz-Reja Chacón, va assolir la primera posició al Campionat Intercomunitari de Velocitat a la categoria 2T que es va celebrar al circuit de Catalunya

• Redacció |
  • 25-07-2018
Natació

Alejandro Bravo Fachini aconsegueix el bronze

El nedador vilanoví ha aconseguit aquest passat cap de setmana la tercera posició dels Campionats d’Espanya de natació que s’han disputat a les piscines de Sabadell en categoria aleví