bolets

Un dels primers boletaires de la temporada . ACN / Nia Escolà
Gastronomia

Homenatge als gnoms

Seria una justa reciprocitat. Perquè aquests personatges màgics que, segons la tradició, ocupen els nostres boscos i els mantenen en bones condicions, es mereixen el nostre suport. I no sols a través dels contes de la nostra infantesa

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 16-10-2025
Un dels primers boletaires de la temporada a Capolat, al Berguedà. ACN / Nia Escolà
Refranyer

L'any llangueix

L'any albira el seu final inexorablement. Som a punt de començar el darrer trimestre

  • Josep Ballbè Urrit |
  • 01-10-2025
Gastronomia

Enyor de bolets

Estareu amb mi que enguany no hi ha hagut aquella explosió de rovellons, ceps, camagrocs, fredolics, llenegues i altres, a les quals ens havien acostumat les parades de verdura i els supermercats

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 03-02-2023
Gastronomia

Els primers bolets

Ja els he vist al supermercat. Per cert, a un preu desorbitat que el rètol anunciant intentava camuflar tot destacant el preu per cent grams i ja no el més habitual del quilo

  • Francesc Murgadas / AMIC |
  • 18-09-2022
Gastronomia

Temps de bolets

Ara, al meu entendre, hi ha tres grups de bolets clarament diferenciats

  • Francesc Murgadas |
  • 01-12-2021

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local