Un culte a la terra: tasta el tomàquet únic
Vols saber com gaudir d'aquest tomàquet i quins nutrients t'aporta? No et perdis la següent informació!
- Redacció |
- 28-09-2025
Vols saber com gaudir d'aquest tomàquet i quins nutrients t'aporta? No et perdis la següent informació!
El govern presenta al port de Vilanova i la Geltrú l’Estratègia Alimentària 2025-2028, que proposa “educar i sensibilitzar” en el consum de km 0
L’acreditació Amed es lliura als establiments que ofereixen un menú saludable, tant en els ingredients com en la seva elaboració, i que està basat en el patró de la dieta mediterrània
Diversos estudis assenyalen la deterioració de la qualitat de la dieta de nens, nenes i adolescents a causa de l'augment del consum de cereals refinats, brioixeria, menjar ràpid i begudes ensucrades, entre altres aliments. Un 33,9% d’infants d’entre 6 i 12 anys tenen excés de pes i d’aquests, un 12,6% pateix obesitat
‘El gran llibre de la nutrició’ es presenta amb una obra enciclopèdica amb les bases d’una dieta “assenyada”
Oriol Castro, Valentí Mongay, Carme Suñé, Carme Arce, Javi Pradranas i Sandra Campillo seran els sis cuiners i cuineres que impartiran els Showcookings
Un estudi revela un perfil protector d'aliments com el cacau, el cafè, els bolets, les pomes, el te verd o les taronges
És la conclusió d'un estudi realitzat per l'Hospital Clínic i Sant Joan de Déu, en què han participat més de 1.200 dones
Un 60 % de la generació millennial està disposat a seguir un canvi cap a una alimentació sostenible
Els investigadors han seguit el desenvolupament de gairebé mig miler de voluntaris durant un període de tres anys
El científic investiga si perdre pes seguint la dieta mediterrània amb exercici físic redueix el risc de mort per infart
La investigadora Marta G. Rivera defensa que cal frenar l’abandonament rural
Un grup d'experts de l'organisme aposta per barrejar aliments d'origen vegetal i animal "produïts de manera sostenible" i reduir el malbaratament alimentari
Un estudi de la UB demostra que el sofregit amb aquest oli afavoreix l'absorció i l'alliberament dels compostos bioactius dels ingredients
La nova guia d'alimentació saludable inclou receptes i trucs i promou uns hàbits respectuosos amb el medi ambient
La recerca també conclou que les persones que viuen fora de les grans ciutats mostren millors patrons dietètics
El secretari Joan Guix proposa senyalar els aliments en funció de la seva idoneïtat
És una de les principals conclusions de l’estudi PREDIMED, que ha estudiat més de 7.000 persones durant sis anys
Un estudi de l'Institut hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques assegura que aquest ''patró alimentari'' millora les funcions cardioprotectores del ''colesterol bo''
El programa Infadimed, impulsat per professionals de l'ICS, ha permès reduir 6,3 punts la prevalença d'excés de pes en quatre escoles de Vilafranca del Penedès
Els dos treballs, amb participació de la URV, s'han publicat a les revistes 'Diabetis Care' i 'JAMA Internal Medicine'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local