Un model esgotat?

Com cada any, han arribat el vi novell i la Guia Michelin dels estats espanyol i portuguès. Amb uns resultats relativament decebedors per Catalunya i amb la sensació que tot plegat està ficat en un cercle viciós
Com cada any, han arribat el vi novell i la Guia Michelin dels estats espanyol i portuguès. Amb uns resultats relativament decebedors per Catalunya i amb la sensació que tot plegat està ficat en un cercle viciós
Amb la tardor, arriba el moment de recuperar els rituals del món de la gastronomia. Ja hem començat a saber com queda enguany la borsa de les guies Michelin
Alguna cosa es mou en el món dels fogons de prestigi quan un xef com Dani Garcia, tres setmanes després de rebre la tercera estrella Michelin pel seu restaurant de Marbella, decideix tancar el seu establiment i retornar el preuat guardó als francesos
On queda l'esperit fundacional de la Guia Michelin? Aquell llibre que explicava on valia la pena aturar el vehicle o fins i tot desviar-lo, per tastar productes de qualitat cuinats amb amor i professionalitat i arrelats al territori
Oriol Castro: "Volem que la gent que vingui gaudeixi i, si repeteix, vegi que hem fet un pas més"
El nombre de restaurants adherits creix un 20% respecte l'última edició
Muriel Casals i Jordi Folgado seran acadèmics de mèrit i d’honor
Pagar els impostos que ens pertoquen ens deu portar a poder ser exigents i reclamar que els serveis funcionin raonablement bé, però pagar impostos no dona patent de cors per actuar de manera incívica