
La Ruta del Xató tanca temporada a Sitges amb una celebració gastronòmica i cultural
L’Escorxador acull la cloenda d’una edició molt participativa, amb homenatge a Roser Torras i degustació de productes del territori
- Redacció |
- 19-05-2025
L’Escorxador acull la cloenda d’una edició molt participativa, amb homenatge a Roser Torras i degustació de productes del territori
La inauguració ha culminat amb un showcooking protagonitzat per quatre mestres xatonaires, que han demostrat la preparació autèntica de la salsa de xató del Vendrell
El Consell Comarcal ha editat 1.500 calendaris que es lliuraran a totes aquestes empreses per tal que els distribueixin entre els seus associats, clients i visitants
Els comerços celebren l'avenç en el desconfinament i demanen "responsabilitat" als clients per complir la higiene
Les jornades de portes obertes permeten conèixer de primera mà el procés d’elaboració dels productes artesans agroalimentaris i degustar-los després en els restaurants de la comarca
La nova acció arrenca aquest cap de setmana amb la col·laboració dels ajuntaments que obsequiaran les persones que degustin el menú El Penedès, tasta’l amb una activitat cultural gratuïta
Els restauradors del projecte 'El Penedès, tasta’l' han creat 12 noves receptes de postres per al calendari 2017 basat en els productes agroalimentaris característics del territori
El Xató Tapa, una ruta de tapes especialitzada en xató i una campanya viral a xarxes socials, entre les novetats de l’edició d’enguany
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local