
Els aliments ultraprocessats augmenten alguns bacteris relacionats amb malalties inflamatòries gastrointestinals
Un projecte de recerca de Nutrició Humana de la URV analitza més de 600 pacients amb risc cardiovascular
- ACN |
- 21-11-2022
Un projecte de recerca de Nutrició Humana de la URV analitza més de 600 pacients amb risc cardiovascular
‘El gran llibre de la nutrició’ es presenta amb una obra enciclopèdica amb les bases d’una dieta “assenyada”
La ingesta de vegetals, oli d'oliva i llegums es relaciona amb menys danys a la pell provocats per l'exposició prolongada a la radiació ultraviolada
Un estudi revela un perfil protector d'aliments com el cacau, el cafè, els bolets, les pomes, el te verd o les taronges
Un estudi en ratolins de l'Hospital del Mar detecta els beneficis de la millora de la microbiota intestinal
Un 60 % de la generació millennial està disposat a seguir un canvi cap a una alimentació sostenible
Els investigadors han seguit el desenvolupament de gairebé mig miler de voluntaris durant un període de tres anys
Algunes àrees del cervell són més resilients si estan habituades al nutrient DHA
Més d'una vintena de centres de recerca de l'Estat participen en l'estudi de la Unitat de Nutrició Humana de la URV
L'Ajuntament anuncia que ja tenen garantides dues terceres parts del finançament total, que suma 6 MEUR
Els experts recomanen fugir dels aliments ultraprocessats
Investigadors de la Unitat de Nutrició Humana participen en una revisió sistemàtica i metanàlisi de la literatura existent
Investigadors de la Unitat de Nutrició Humana de la URV analitzen prop de tres mil articles científics
La investigació es desenvolupa a Reus i se centra en persones adultes
El treball ha fet el seguiment de gairebé 900 persones de Tarragona durant nou anys
El col·lectiu assegura que un bon assessorament dietètic podria suposar estalvi econòmic en fàrmacs que combaten principalment malalties cardiovasculars
La unitat de nutrició i salut del centre tecnològic Eurecat fa l'estudi a Reus
L'especialista assessora el client a l'hora de fer la compra setmanal i indica què, quan i com cuinar productes alimentaris
La recerca, liderada per l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona, ha analitzat l'evolució de 52 persones al llarg de tres anys
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local