 
                             
                          Les vendes de vi a Catalunya cauen un 9,5% l'any 2020 per la crisi de la covid-19
La producció baixa un 27,6% per la virulència de la plaga del míldiu
- ACN/ Albert Cadanet |
- 10-03-2021
 
                             
                          La producció baixa un 27,6% per la virulència de la plaga del míldiu
 
                             
                          L'INCAVI celebra la "reacció" del sector per guanyar terreny i aconseguir créixer 14 punts els últims deu anys
 
                             
                          Hi haurà un import màxim per a l’ajut a la destil·lació de crisi de vi de 65.250.000 euros, per a l’ajut a l’emmagatzematge privat de vi de 21.870.000 euros i per a l’ajut a la collita en verd de 10.000.000 d’euros, a repartir entre els sol.licitants de tot l’Estat
 
                             
                          Un 75% de cellers catalans tenen comptes en aquesta xarxa social, segons el primer Baròmetre del Vi Català que s’ha presentat avui
 
                             
                          A partir d'un mètode propi s'han format 31 degustadors que poden detectar fins a 70 atributs descriptius als vins
 
                             
                          El sector es tornarà a reunir després de la verema amb la voluntat de trobar una solució al desequilibri de la oferta i la demanda que ha fet caure els preus
 
                             
                          Denuncien que els grans cellers els volen pagar 30 cèntims per quilo i "portar-los a la ruïna"
 
                             
                          21 cellers es reparteixen les 35 medalles en una gran festa a l’Auditori de Vilafranca
 
                             
                          Salvador Puig alerta de les “dificultats” d’exportació que tindran els productors que acaben de sortir de la marca
 
                             
                          L'exposició estable ocuparà les plantes primera, segona i tercera del nou edifici, amb opció d'una futura ampliació i connexió cap al carrer Hermenegild Clascar
 
                             
                          El projecte té com objectiu que la producció alimentària al Penedès, especialment la vinícola, es faci de la forma més natural possible evitant al màxim la utilització de pesticides i altres substàncies químiques impulsant la innovació
 
                             
                          S’incorpora un nou guardó per al celler més premiat i també es reconeixerà l’empresa amb el millor projecte ecològic
 
                             
                          Els vins Duc de Foix reivindiquen el Penedès al ser elaborats amb raïm 100% del territori
 
                             
                          Més de 160 persones han participat al 35è Congrés que s’ha fet aquest matí a la seu de la Confraria del Cava a Torre-Ramona
 
                             
                          Per cada copa que els assistents retornin, l’organització donarà 1 euro a l'Economat de Vilanova
 
                             
                          La comercialització d'ampolles creix en total un 0,76% al llarg del 2015 però la facturació baixa un 1%
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local