Eleccions municipals 2015

ERC presenta els cinc primers llocs de la llista per a les eleccions municipals

Eix. ERC Sant Pere de Riudebitlles

Eix. ERC Sant Pere de Riudebitlles

Seguint a la candidata a l’alcaldia, Esquerra de Sant Pere presentarà el Jordi Romeu, bomber de professió, com a segon, seguit del Josep Torrents, arquitecte, la Rosa Maria Grau, tècnica industrial, de quarta i tancarà els cinc primers llocs la Pilar Castro, pensionista i persona molt activa en el món cultural de la vila.

El grup municipal ha donat a conèixer els noms dels qui encapçalaran la llista municipal per les properes eleccions destacant l’experiència acumulada a l’ajuntament. Tant el primer, com el segon, com el tercer lloc estaran ocupats per persones que ja han sigut regidores a l’Ajuntament.

La primera, la Rosa Maria Esteve, i el tercer, el Josep Torrents, van exercir com a tals durant l’etapa de govern d’Esquerra quan va ocupar l’alcaldia amb el Pere Marra al capdavant des del 1991 fins al 2003. El segon, el Jordi Romeu, ha estat regidor els últims vuit anys a l’oposició. Segons la Rosa Maria Esteve, el més important perquè un ajuntament rutlli, és que es formi un equip sòlid de govern cosa que, segons assegura, amb aquests cinc primers llocs s’aconseguirà. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!