Eleccions municipals 2015

L'Assemblea d'UM9 aprovarà la llista de la candidatura UM9-CUP per a les eleccions, aquest dissabte

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Unitat Municipal 9 (UM9) va celebrar el passat dissabte dia 21 de març la seva Assemblea General i va aprovar, entre altres coses presentar-se en coalició amb la CUP a les properes eleccions municipals de maig. També va aprovar un procés participatiu per elaborar la candidatura que culminarà aquest dissabte amb una nova Assemblea que aprovarà la llista i les línies programàtiques.

De 9 a 9 vota a la 9

Aquesta és la crida amb la que la formació municipalista anima a les afiliades i simpatitzants a participar en la jornada de suport i votació a les persones candidates que es farà el divendres 10 d’abril.

Aquestes han estat proposades per la Permanent política, la Coordinadora del Comitè electoral i per totes les persones que han fet arribar un correu electrònic o s’han adreçat a la seu d’UM9 amb aquesta voluntat fins el 31 de març.

Després d’aquest termini, la Coordinadora del Comitè electoral s’ha adreçat a les persones proposades per tal de conèixer el seu compromís i la seva disponibilitat per encarar el repte.

Pel dia 10 d’abril, s’ha previst una jornada de participació oberta per tal de poder expressar el suport popular a les persones proposades per formar part de la llista electoral. Sota l’enunciat de 9 a 9 vota a la 9 es crida a participar en la presentació i votació de les persones proposades pels diferents mecanismes i que hagin mostrat la seva voluntat de formar part de la candidatura.

Els suports es recolliran al local d’UM9, a la plaça de la Vila nº9-B de Ribes de 9 del matí a 9 del vespre També es podrà votar a Les Roquetes, en concret a la paradeta que romandrà de les 10 a les 13 hores a la plaça Sant Jordi (junt a la parada de l’autobús) i de 17 a 20 hores a la plaça de la Vinya d’en Petaca.

Assemblea el dissabte dia 11 d’abril

L’endemà, dia 11 d’abril, l’Assemblea d’UM9 es reunirà a les 5 de la tarda a la sala d’actes de l’Entitat GER al carrer del Pi nº 25 de Ribes, que aprovarà la candidatura. La Coordinadora del Comitè Electoral elaborarà una proposta de llista, tenint en compte el suport rebut de cada candidat, així com criteris de gènere territorialitat i sectors socials. Aquesta llista serà sotmesa a votació a l’Assemblea, que votarà, així mateix, la persona proposada com a cap de llista. Finalment, se sotmetrà a votació la ratificació de la candidatura en el seu conjunt.

Així mateix, es presentaran les línies programàtiques sorgides d’una Assemblea Oberta celebrada el passat 28 de març. El desenvolupament del programa se seguirà realitzant de manera participativa.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!