Urbanització Torreblanca

Satisfets amb la instal·lació de pantalles contra soroll a Torreblanca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de la Xarxa Vendrellenca volem transmetre a traves d’aquest comunicat la nostra satisfacció per l'aprovació al Ple del passat dia 20 de la nostra proposta per la instal·lació de pantalles contra el soroll en els carrers Pardal i Alps de l’urbanització Torreblanca. 

Una demanda que cabria assenyalar històrica per part dels veïns de l’urbanització que fins ara no havia estat escoltada pel Ple de la corporació, i que ara amb la nostra empenta i la voluntat dels grups locals, es treballarà per trobar la seva solució. Volem agrair a tots els grups municipals el suport a la nostra proposta que va ser aprovada per unanimitat i que és el primer granet de sorra per trobar la solució a aquest problema. 

Des de la Xarxa Vendrellenca sabem que l'aprovació al Ple no és més que un tràmit administratiu, i per tant farem seguiment d’aquesta i de la resta de propostes presentades al Ple o al SAC, per la nostra organització, per tal de que las nostres propostes aprovades al Ple s’executin i sobre les propostes presentades al SAC ens donin resposta dins dels terminis establerts per la llei.  

Nosaltres seguirem treballant en benefici del comú fent xarxa per construir entre tots un Vendrell millor. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local