Accidents

ERC denuncia la perillositat de la carretera del Pantà de Foix

ERC Castellet 06-04-2017 9:59 Lectures 9439
Accident a la carretera del Pantà de Foix. Eix

Accident a la carretera del Pantà de Foix. Eix

La carretera del Pantà és un lloc habitual pels amants de la conducció i especialment pels motoristes. Centre de passejades, curses il·legals i imprudències. Tanmateix entre la conducció per plaer i la conducció
temerària moltes vegades la ratlla pot ser molt fina, com entre la vida i la mort, qüestió de segons... .

Des de que ha començat l’any ja s’han produït 4 accidents greus a la carretera del Pantà. Diumenge 2 d’abril hi va haver un nou accident entre una moto i un turisme. Es van desplegar les unitats de mossos, els serveis sanitaris, els bombers i un helicòpter medicalitzat. L’accident va provocar el tall de la carretera.

El passat 22 de desembre a l’Ajuntament de Castellet i la Gornal, ERC va presentar i defensar una moció per la seguretat a les carreteres del municipi, demanant millores a la via i més presencia policial. La moció,
inexplicablement, va ser rebutjada per l’equip de govern socialista.

Amb l’afany d’acabar amb la sinistralitat vial ERC demana més recursos i mitjans dissuasius. I exigeix a l’equip socialista de l’ajuntament que abandoni la seva actitud de passivitat.

Es cert que els ajuntament no tenim competències en matèria de trànsit però la nostra responsabilitat es el benestar dels habitants, per tant es una excusa molt ridícula. Cal que el nostre ajuntament pensi amb tots els ciutadans, especialment amb la seguretat de tots els veïns i veïnes del municipi.

ERC de Castellet i la Gornal, malgrat l’oposició del la majoria del govern municipal, avançant cap a solucions realistes al problema de la inseguretat de la carretera del Pantà, demanarem una reunió amb Diputació de Barcelona, responsable de les vies, i hem fet arribar la nostra preocupació a l’ Àrea de Trànsit de Mossos d’Esquadra.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No