L’1 d’Octubre al Vendrell també votarem

ERC Vendrell 13-09-2017 12:42 Lectures 1223
Roda de premsa d'ERC del Vendrell. Eix

Roda de premsa d'ERC del Vendrell. Eix

Des de la secció local d’Esquerra Republicana volem deixar clar que la decisió presa per l’alcalde del nostre municipi, de no permetre la utilització dels locals municipals el dia del Referèndum de l’1 d’Octubre, no impedirà que tots aquells vendrellencs i vendrellenques que vulguem exercir el nostre dret a decidir, puguem fer-ho amb totes les garanties i més o menys comoditat.

Si més no, l’anunci fet públic pel senyor Marti Carnicer en nom del govern municipal, el primer que demostra és que, tot i governar en coalició amb el PDCAT, es ell qui imposa les decisions, a tenor del que ha fet públic el seu soci de govern desmarcant-se d’aquell posicionament.

Nosaltres lamentem aquesta falta de col·laboració per part de la agrupació local del PSC de Vendrell, encapçalada per l’alcalde i avalada per un altre dels membres a govern del que no s’ha volgut filtrar el nom, per raons que només ells saben i nosaltres podem imaginar. Dita decisió, la justifica el senyor Carnicer dient que la cessió de locals ha de fer-se d’acord amb la legalitat vigent, obviant que la vigent llei catalana empara la consulta.

El cert és que no deixa de sorprendre’ns desagradablement que un polític que va fer-se gran enmig de lluites i reivindicacions absolutament legítimes tot i que considerades il·legals en aquells moments i que van acabar convertint-lo en el primer alcalde democràtic de la nostre vila, ara es posi d’esquena a la voluntat de la gran majoria de la ciutadania d’aquest municipi, inclosos la gairebé totalitat dels membres del seu propi govern.

Entenem també que, els actuals socis de govern, persones que sempre han defensat la independència del nostre país, haurien de replantejar-se el recolzament a aquell qui posa traves a la democràcia, un dels principis fonamentals de la nostre societat, tot i que, d’aquest assumpte, ja hi haurà temps per parlar-ne.

En tot cas, el que tenim clar a ERC del Vendrell és que el Govern de la Generalitat posarà tots els mitjans materials (locals), perquè tot aquell ciutadà que ho desitgi pugui exercir el seu dret a vot el proper 1 d’Octubre.

Roda de premsa d'ERC del Vendrell

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No