Comunicació púlbica

El Consell Comarcal del Baix Penedès dona informacions esbiaixades i amb interessos partidistes

Consell Comarcal del Baix Penedès . EIX

Consell Comarcal del Baix Penedès . EIX

Des del grup d’ERC al Consell Comarcal del Baix Penedès, volem mostrar el nostre malestar, per la informació que s’ha donat del Ple celebrat el passat 26 de setembre, tant en la nota que s’ha enviat a la premsa com en els canals oficials a les xarxes socials del Consell,.

No creiem que sigui de rebut, que només es citin de forma partidista en les comunicacions oficials , només dues de les propostes presentades per un grup polític, obviant la proposta presentada per ERC i aprovada per unanimitat, per tal de demanar un increment la freqüència dels trens de la línia R4, que dona servei a milers de persones.

Es per això, que hem dirigit un escrit de queixa a la Presidenta del Consell Comarcal i a la Gerència Comarcal per tal d’evitar que la informació institucional no sigui en cap cas partidista i reflecteixin totes aquelles propostes aprovades que hagin presentat les diferents forces polítiques representades en el Consell.

Estarem amatents per comprovar que no es pugin repetir aquestes informacions esbiaixades i amb interessos partidistes dels acords del Ple.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!