Pressupost muncipal

Elisabeth Pérez: “El PSC de Sitges no dona suport als pressupostos, ja que no ens fiem de la seva execució”

La portaveu del Grup socialista ha assegurat que els pressupostos presentats per l’equip de govern “són poc o gens creïbles” vistes les execucions dels darrers anys

PSC Sitges 16-12-2018 14:07 Lectures 628

El Grup Socialista a Sitges ha votat contra l’aprovació inicial dels pressupostos presentats per l’equip de govern (CiU i ERC) al darrer ple municipal. Tal com ha explicat la portaveu socialista, Elisabeth Pérez “els i les socialistes de Sitges no podem donar suport a uns pressupostos d’un Govern, que no és de fiar”.
 
La portaveu ha recordat que en els exercicis de 2015 fins a 2018, el govern ha deixat d’invertir sistemàticament en temes cabdals pels i les  ciutadanes com són “les ajudes socials, l’accés a l’habitatge, el foment de les entitats, la millora d’equipaments... o en temes tan necessaris com la neteja de la nostra vila”.
 
Una manca d’inversió que pel Grup Socialista resulta incomprensible tenint en compte que en els exercicis 2015-2018 dels pressupostos s’han deixat de gastar un total de 31,1 milions d’euros, “uns diners que paguem entre tots i totes i que com que no es gasten, han estat paralitzats en el romanent fins fa pocs mesos” i a més, tal com han explicat la portaveu “s’ha decidit prioritzar els bancs amb un total de 14,1 milions d’euros per pagar dèficit, diners de més, dels que ja hi havia pactat en els plans de sanejament, primer han estat els bancs i després les persones”.
 
Segons Pérez, “aquesta manera de malbaratar els diners respon a una manca d’interès a treballar per millorar la nostra vila”. Tal com ha explicat la portaveu “la incompetència i el desgovern de CiU i ERC a Sitges afecta greument“a la qualitat de vida dels seus i les seves habitants” i ha assegurat que des del Grup Socialista “continuarem denunciant aquesta situació i elaborant propostes realment eficaces i constructives”.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré