Eleccions municipals

ERC Canyelles demana un increment del servei de pediatria

ERC Canyelles 09-04-2019 21:07 Lectures 611
La Consellera de Salut Alba Vergés amb Montse Martínez i Vanessa Diez. Eix

La Consellera de Salut Alba Vergés amb Montse Martínez i Vanessa Diez. Eix

El passat dissabte 6 d’abril, els jardins del Museu Romàntic Can Papiol de Vilanova i la Geltrú, es van convertir en l’escenari de la presentació de les candidates i els candidats, primer i segon, que formaran part de les llistes d’ERC a la Vegueria Penedès.

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera de Salut Alba Vergés. Ens va parlar de la importància del Municipalisme en aquests moments, i l’elevada presència de les dones, que agafa embranzida per la quantitat de caps de llista que es presenten.

L’alcaldable d’ERC a Canyelles Montse Martínez, ha aprofitat per parlar una estona amb la Consellera, i transmetre-li els problemes que tenim en el Centre d’assistència Primària, i les queixes de la ciutadania envers els serveis mínims de pediatria i demanar-li un servei més eficaç per tots els infants del municipi.

Tanmateix ha palesat davant la Consellera, les dificultats que té el municipi, alhora que la seva ciutadania ha de desplaçar-se en transport públic al Centre Hospitalari Sant Camil, i/o al Cap de les Roquetes per ser visitada pels metges de diferents especialitats.

S’ha acordat estudiar mesures que possibilitin una atenció adequada, i es traslladarà al Departament pertinent, les deficiències  del   transport públic, fent què permetin una millor accessibilitat als canyellencs als serveis mèdics de la comarca.

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament