Política

Treball en positiu per una comarca amb oportunitats

Dani Pernas Llobet . Eix

Dani Pernas Llobet . Eix

Quan feia poc que era militant d'ERC, després de molt temps de col·laborar-hi, es va atansar a mi el Secretari General, en Joan Ridao, per dir-me que se n'alegrava que m'hagués fet militant, donat que el meu avi havía estat el 1r militant d'ERC a Rubí després de la Guerra Civil, així es tancava el cercle. Resulta evident que jo em vinculés a ERC, treballar pel partit i pel país sense esperar res a canvi.

I és amb aquesta predisposició que després d'uns primers dubtes al proposar-me que em presentés per ser President Comarcal, decidís que si aquest cop el Partit creia que aquesta era la forma d'ajudar, acceptava.

Ho vaig fer amb 3 condicions:

1.- Aquesta executiva no serà presidencialista, donat que penso que ningú és indispensable, però tothom és important, tant li fa el càrrec que es tingui, l'equip ho és tot.

2.- El Baix Penedès ha de ser una oportunitat, donada l'alça de resultats en les diferents conteses electorals, i pel fet que aquesta comarca experimentarà un important augment demogràfic d'aquí al 2030. Hem de ser capaços de captar nou vot per a que el Baix Penedès sigui l'oportunitat i l'impuls per ERC a Tarragona.

3.- Treballar per tenir un projecte comarcal vertebrador  i transversal en tots els àmbits que ens doti de discurs propi i serveixi als nostres càrrecs electes per tenir veu pròpia i discurs capdavanter. Un projecte obert a totes les aportacions per sumar, i discurs positiu, perquè hem d'aprendre a treballar a favor de en comptes d'en contra de.

Dani Pernas
President Comarcal ERC Baix Penedès

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!