Coronavirus

Els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf demanen a la Generalitat que restauri els serveis a CAPs i ambulatoris

PSC Alt Penedès i Garraf 18-10-2020 19:15 Lectures 500
Salut PSC. Eix

Salut PSC. Eix

La Secretària de Coordinació Sectorial de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, Teresa Llorens, afirma que “és necessari que Salut recuperi horaris, no només amb atenció telefònica, i serveis que s’han deixat de prestar, i que informi a la ciutadania”.

El PSC ha demanat un ple monogràfic al Parlament per posar de relleu la reducció de serveis i atenció a la ciutadania en els ambulatoris, Centres d’Atenció Primària i d’altres Centres de Salut.

En aquest context, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf han donat suport a aquesta demanda i han recordat que existeixen centres de salut que han vist reduïts serveis i recursos per als centres i els seus professionals, també a les nostres comarques. Segons la Secretària de Coordinació Sectorial de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, Teresa Llorens, “és necessari que Salut eviti un desmantellament de serveis que continuen sent necessaris, que recuperi horaris més enllà de l’atenció telefònica, i que no aprofiti el context actual per seguir reduint serveis que s’han deixat de prestar”. Denuncien que ha disminuït la freqüència d’atenció en alguns centres, l’atenció mèdica diària en centres més petits, que s’han eliminat serveis com la pediatria,... i que l’atenció presencial s’ha de recuperar.

Els socialistes han afirmat que la digitalització en la gestió és necessària, però que “no es pot fer un canvi de model aprofitant la COVID i per la porta del darrere, amb molta atenció telefònica que provoca retards importants i que allarga l’atenció presencial per part d’especialistes, fet que també causarà problemes amb el seguiment i prevenció de malalties cròniques.”

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No