Pressupost municipal

ERC Calafell arriba a un acord per aprovar el pressupost municipal de 2021

Carles Martin portaveu d'ERC Calafell. Eix

Carles Martin portaveu d'ERC Calafell. Eix

ERC Calafell votarà a favor del pressupost municipal de Calafell del 2021, el pròxim dijous dia 17 de desembre durant el ple municipal.

Després de dies de negociacions, el grup municipal ha arribat a una sèrie d'acords després d'aportar propostes que portaven al programa electoral de 2019. Aquestes millores seran en matèria de medi ambient, millora de carrers, patrimoni històric, turisme rural i cultural, promoció comercial i esport per un valor de més de 700.000 euros.

Entre els acords adoptats estan:

- La renovació dels serveis, mòduls i accessos dels set quilòmetres de platja del municipi per un import de més de 400.000 euros.

- La museïtzació de tot l'espai de la Confraria que és patrimoni Mariner calafellenc.

- La implantació fotovoltaica als edificis públics del municipi. El mes de novembre de 2019 i d'acord amb la política d'ERC Calafell i el seu programa electoral, el grup municipal va portar una moció al ple del municipi per tal d'implementar l'energia verda en els edificis públics. A aquesta moció que va ser aprovada, s'hi va adherir el PSC i ara s'aconseguirà fer el projecte executiu per instal·lar plaques a 6 edificis
municipals.

- Incrementar en més de 50.000 euros, la partida corresponent a la millora de carrers de Segur de Calafell.

- Potenciar les rutes i camins rurals per tal d'aconseguir incrementar el turisme rural, cultural i esportiu del municipi. En aquests moments tan complicats s'ha d'atraure el turisme de proximitat amb un canvi en el model.

- Instal·lar mobiliari urbà informatiu i publicitari (mapis) a diferents punts del municipi, incrementant així el patrimoni cultural de Calafell.

- Redactar una memòria per a la millora del camp de futbol i rugbi de Segur, que inclogui un magatzem per al rugbi.

- I incrementar les partides comercials del municipi per tal d'ajudar en aquests moments tan difícils pels negocis dels diferents sectors i nuclis de Calafell.

Carles Martin, portaveu del grup municipal d'ERC Calafell ha explicat que "seguim treballant per tal de millorar els diferents aspectes de la vida de les calafellenques i calafellencs. Som fidels al nostre programa electoral i les propostes i acords permetran, que tot i que estem a l'oposició, complim amb els nostres objectius". Martin ha indicat també que "es tracta d'un increment de més de 700.000 euros amb el que podem posar el nostre granet de sorra en uns moments tan delicats com els que ens trobem a causa de la pandèmia de la Covid-19".

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!