Nova etapa

Elisenda Castillón i Guillem Bau seran els nous regidors de la CUP a Vilanova

La CUP recuperar així la plena representació de la candidatura, després de la marxa dels tres regidors anteriors de la formació per discrepàncies amb l'assemblea

Elisenda Castillón i Guillem Bau seran els nous regidors de la CUP a Vilanova. CUP

Elisenda Castillón i Guillem Bau seran els nous regidors de la CUP a Vilanova. CUP

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Assemblea Popular extraordinària celebrada el aquest diumenge 18 de setembre al Centre Cívic de Sant Joan ha aprovat per una àmplia majoria el nomenament d'Elisenda Castillón i Guillem Bau com a noves regidores de la Candidatura d’Unitat Popular a l’Ajuntament de Vilanova: "La renúncia per sorpresa de les dues regidores trànsfugues ha precipitat la convocatòria d’aquesta Assemblea per ratificar les dues persones que passaran formar part, juntament amb el regidor Arnau Garcia, del grup municipal de la CUP".

La CUP recuperar així la plena representació de la candidatura, després de la marxa dels tres regidors anteriors de la formació per discrepàncies amb l'assemblea: "Cal recordar que aquesta anomalia democràtica ha estat permesa per l’alcaldessa Olga Arnau i els dos partits de govern, Esquerra i Junts, que lluny d’assenyalar i posicionar-se clarament contra el transfuguisme polític, han mantingut els tres regidors a govern, assegurant-se la majoria al Ple municipal. Des de la CUP es valora molt positivament el retorn complet al consistori i s’adverteix que es continuarà fent una tasca d’oposició i de fiscalització constant de l’obra de govern, defensant el programa polític de l’organització i les apostes estratègiques per millorar la ciutat".

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local