Gestió institucional

La pressió del comitè del Consell Comarcal Anoia força l’inici del procés de valoració de llocs de treball

CCOO vetllarà perquè la valoració dels llocs de treball sigui positiva per a la plantilla

La pressió del comitè del Consell Comarcal Anoia força l’inici del procés de valoració de llocs de treball. CCOO

La pressió del comitè del Consell Comarcal Anoia força l’inici del procés de valoració de llocs de treball. CCOO

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La pressió del comitè del Consell Comarcal Anoia jha forçat l’inici del procés de valoració de llocs de treball: "no és la primera vegada que la plantilla del Consell Comarcal de l’Anoia surt als mitjans de comunicació denunciant el desgavell intern i la manca de voluntat política de la seva direcció per posar ordre a l’intern i per corregir vicis d’un funcionament anòmal. Aquesta institució s’ha de gestionar com a una administració pública i no com un veritable xiringuito de platja", acusa CCOO en un comunicat.

A les denúncies presentades des del comitè i des de CCOO cal afegir la intervenció de l’Oficina Antifrau, demanant explicacions davant determinades pràctiques en la gestió dels recursos humans: "la pressió i la denúncia del Comitè i de l’assemblea de treballadores i treballadors davant els reiterats incompliments dels acords per part del Consell ha fet que la seva direcció hagi decidit executar l’acord signat i iniciar el procés de valoració dels llocs de treball".

Això ha de posar ordre i un criteri objectiu en la relació de llocs de treball. CCOO felicita el Comitè d’empresa i el conjunt de la plantilla per la seva constància i fermesa en defensa dels importants serveis públics que ofereix el Consell Comarcal, sovint adreçats a persones amb pocs recursos i a administracions locals que no tenen capacitat de donar-los per elles mateixes. El sindicat estarà atent perquè la decisió del Consell no sigui una operació cosmètica o de “rentat de cara”, vigilant el procés de valoració dels llocs de treball i donant tot el suport i assessorament tècnic al Comitè d’empresa perquè el seu resultat sigui el millor per a tota la plantilla.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local