Eleccions municipals

Sixte Moral tancarà la llista del PSC a Vilanova i la Geltrú

Sixte Moral, exalcalde de Vilanova i la Geltrú, s'incorporaria, com independent, a la candidatura del PSC amb l’encàrrec de presidir el Consell Assessor del Pla Estratègic VNG 2030

Sixte Moral tancarà la llista del PSC a Vilanova . Eix

Sixte Moral tancarà la llista del PSC a Vilanova . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

 

El candidat socialista a l’alcaldia de Vilanova i a Geltrú, Juan Luis Ruiz,  ha proposat a Sixte Moral com a número 25, tancant la candidatura del  PSC per a les eleccions municipals del 28 de maig.

Sixte Moral, mestre a l’escola Llebetx, va ser alcalde de Vilanova i la  Geltrú des de l’any 1999 al 2005 i diputat al Congrés en la IX  legislatura. En la seva llarga trajectòria política també ha estat regidor  a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i conseller d’educació i cultura al  Consell Comarcal del Garraf i secretari de Política Lingüística i assessor  del conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat  de Catalunya. 

Juan Luis Ruiz ha plantejat a Sixte Moral que tanqui la candidatura del  PSC, com a independent, i que presideixi el Consell Assessor del Pla  Estratègic VNG 2030, en el que agents econòmics i socials, entitats  veïnals, la universitat, gremis i ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la  Geltrú definiran conjuntament com ha de ser la Vilanova i la Geltrú del  2030. 

El Consell Assessor del Pla Estratègic VNG 2030 ha de definir el model  territorial i socioeconòmic que volem i les accions estratègiques a  desenvolupar per aconseguir-ho, que van més enllà de les pròpies  competències de cada regidoria. Afrontar la transformació de la ciutat,  a llarg termini, encarant els reptes i necessitats que es plantegen des  de la participació i el consens dels diferents agents socials i econòmics  de Vilanova i la Geltrú. 

Una planificació estratègica de la ciutat emmarcada en l’agenda 2030  i les agendes urbanes estatal i catalana que incorpori i prioritzi  projectes estratègics per fer la Vilanova i la Geltrú del futur. 

Juan Luis Ruiz ha volgut agrair especialment la predisposició de Sixte  Moral i la seva voluntat de seguir treballant per Vilanova i la Geltrú i  d’aportar la seva experiència en l’àmbit de la política local i el seu  coneixement de la realitat i reptes que té la ciutat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local