Masoveria a Sant Pau

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes suspèn la polèmica licitació de la masoveria de Sant Pau

El proper ple haurà de resoldre les quatre al.legacions que s'han presentat

Ermita de Sant Pau. Ajt Sant Pere de Ribes

Ermita de Sant Pau. Ajt Sant Pere de Ribes

El procediment de licitació d’arrendament social en règim de masoveria urbana de la masia situada al costat de l’ermita de Sant Pau, aprovat pel Ple de la Corporació en data 26 de gener de 2016, ha quedat suspès provisionalment fins que el mateix Ple resolgui les al·legacions que s’hi han presentat. En aquella sessió plenària també es va prendre l’acord que es suspendria el període de presentació de sol·licituds si es formulaven al·legacions contra les bases, com és el cas. En total han estat 4 al·legacions lliurades pels grups municipals de CiU-ViA, Fem Poble, UM9-CUP i l’exmasover, abans de finalitzar el període d’exposició pública de la documentació (que acabava el dia 7 de març).

En el Ple del mes de febrer algunes d’aquestes formacions polítiques ja van avançar que, tot i haver votat en el seu moment a favor de les bases del concurs, aprovades per unanimitat, presentarien algunes esmenes i demanarien revisar-les.

Properament es reprendran les converses per revisar les bases amb la voluntat expressa del govern d’arribar al màxim consens possible i així puguin tornar a ser aprovades com l’anterior vegada per unanimitat de tots els partits polítics amb representació al Consistori.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!