Referèndum

Els Mossos arriben a diversos col·legis electorals plens de gent, aixequen acta i en marxen

Tenen instruccions d'actuar sempre sense generar cap tipus de conflictivitat

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 01-10-2017 7:44 Lectures 2187
Els mossos fan acte de presència als Monjos. Raimon Lacruz Bosch

Els mossos fan acte de presència als Monjos. Raimon Lacruz Bosch

Els Mossos d'Esquadra han anat arribant a primera hora del matí a diversos col·legis electorals a tot Catalunya. Un cop al centre, aixequen actes per identificar els responsables i informar de la situació. En cas que estiguin plens de gent, tenen la instrucció d'actuar sempre sense generar cap tipus de conflictivitat, així que no estan desallotjant els col·legis electorals. Els Mossos tenien instruccions per situar-se a l'accés del local per impedir la seva obertura, així com de requisar material relacionat amb el referèndum. En molts casos, la gent que havia ocupat els col·legis ha rebut els Mossos entre aplaudiments i amb crits de 'Votarem'.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent