Referèndum

Els Mossos arriben a diversos col·legis electorals plens de gent, aixequen acta i en marxen

Tenen instruccions d'actuar sempre sense generar cap tipus de conflictivitat

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 01-10-2017 7:44 Lectures 2570
Els mossos fan acte de presència als Monjos. Raimon Lacruz Bosch

Els mossos fan acte de presència als Monjos. Raimon Lacruz Bosch

Els Mossos d'Esquadra han anat arribant a primera hora del matí a diversos col·legis electorals a tot Catalunya. Un cop al centre, aixequen actes per identificar els responsables i informar de la situació. En cas que estiguin plens de gent, tenen la instrucció d'actuar sempre sense generar cap tipus de conflictivitat, així que no estan desallotjant els col·legis electorals. Els Mossos tenien instruccions per situar-se a l'accés del local per impedir la seva obertura, així com de requisar material relacionat amb el referèndum. En molts casos, la gent que havia ocupat els col·legis ha rebut els Mossos entre aplaudiments i amb crits de 'Votarem'.

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No