Crisi de govern

PDeCat i PSC presenten una moció de censura contra l'alcalde de Sant Martí Sarroca

Volen posar fi 'a l'etapa de bloqueig del poble' i presenten com a candidat consensuat a Josep Olivella

Redacció Sant Martí Sarroca 16-04-2018 16:03 Lectures 2674

Els grups municipals de PDeCat i PSC- Movem Sant Martí han anunciat avui que presentaran una moció de censura contra l'alcalde de Sant Martí Sarroca: "Malgrat la nostra reiterada petició de dimissió o de convocar una moció de confiança, a l’encara alcalde de Sant Martí, Antoni Ventura (CUP), la seva negativa ens ha dut a presentar, juntament amb els regidors del PSC – Movem Sant Martí, una moció de censura per posar fi a l’etapa de bloqueig i estancament del nostre poble".

PDeCat i PSC presenten Josep Olivella com a candidat de consens, "una persona que ha estat molts anys regidor de Sant Martí, i que, s’ha ofert per liderar l’Ajuntament, aquest darrer any que queda de legislatura, sense cap altre interès que treballar i empènyer el poble
endavant".

La formació sobiranista defensa que "per la nostra part, l’interès general del les martinenques i els martinencs ha passat per davant de tot, dels nostres possibles interessos electorals o personals, i no hem parat fins trobar una fórmula que, de forma immediata, tregui el nostre poble de l’atzucac en que es troba". De fet, el PDeCat considera que aquest pacte amb el PSC és "a favor de Sant Martí, del seu progrés, del benestar de tots els veïns, i és un pacte constructiu, al que es podrà afegir tots els que vulguin treballar pel poble". 

Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No